USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

На Рівненщині у ДТП загинув молодий лучанин

1 Липня 2021 11:46
На автодорозі Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече сталася смертельна автопригода, загинув 24-річний житель Луцька.

Про це повідомляє пресслужба поліції Рівненщини.

Автопригода сталася вчора, 30 червня, поблизу села Малі Дорогостаї. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що водій автомобіля «Mercedes-Benz», не врахував дорожню обстановку, не впорався із керуванням і допустив перекидання транспортного засобу. Унаслідок ДТП 24-річний лучанин загинув на місці події.

Відомості за фактом смертельної автопригоди внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Автомобіль поміщений на територію відділення № 1 в селищі Млинів.

Нагадаємо, на момент ДТП стан дорожнього покриття був слизький через дощову погоду. Поліцейські вкотре наголошують водіям бути максимально уважними під час несприятливих погодних умов та неухильно дотримуватися правил дорожнього руху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus