USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На ринку у Ковелі вилучили 1000 одиниць незаконної піротехніки

5 Січня 2022 23:29
5 січня у місті Ковелі рятувальники спільно з поліцією виявили факти реалізації піротехнічної продукції та правопорушень, пов’язаних з обігом піротехнічних виробів та для попередження таких явищ.

Про це повідомляє пресслужба ГУДСНС у Волинській області.

Під час рейду на території ринку правоохоронці виявили громадян, які продавали піротехніку без дозвільних документів. Для недопущення нелегальної реалізації піротехніки та безпеки під час її використання у недобросовісних продавців вилучені тисячу одиниць піротехнічної продукції, складено три протоколи про адміністративну відповідальність.

Нагадаємо, що піротехнічну продукцію дозволено продавати лише в спеціальних магазинах, в яких уся продукція сертифікована. Продаж побутових піротехнічних виробів на ринках забороняється. Також заборонено продавати піротехніку дітям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
В. Показати IP 6 Січня 2022 05:29
А кто из этих супер спецов определил на глаз что она незаконная????
Олесь Показати IP 6 Січня 2022 09:20
Поки дурні писатимуть закони от до того часу і такі дурниці будуть . Пару фабрик в світі робить ту піротехніку яка незаконність може бути ... то як воно попало на прилавок треба було впіймати на митниці а не на базарі в людей забрати ..... знову нацполіція видала свій показник по роботі .... пітардісти...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus