USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Сахаліні вирішили «підтримати» родини мобілізованих: людям роздають рибу

5 Жовтня 2022 00:39
У Російській Федерації триває мобілізація, яку 21 вересня оголосив президент-диктатор Володимир Путін.

На Сахаліні вирішили «підтримати» сім'ї чоловіків, яких забрали до армії. Так, родичам мобілізованих мешканців регіону роздають по шість кілограмів риби на людину.

Про це повідомляє Иасах.ком з посиланням на уряд Сахалінської області, передає ТСН.

Зазначають, що місцева влада домовилася з рибопромисловцями. А тому на Сахалінську область виділено близько дев'яти тонн свіжомороженої риби: камбала, мінтай, кета.

«Найближчим часом наші волонтери, близько 180 осіб по всій території Сахалінської області, в сім'ї мобілізованих мешканців принесуть по шість кілограмів на людину. Найближчим часом у сім'ях з'явиться риба», – заявив керівник регіонального виконкому «Єдиної Росії» Михайло Шувалов.

За його словами, це один із заходів підтримки сімей мобілізованих, але не єдиний. До слова, раніше сім'ям мобілізованих роздавали баранів як гуманітарну допомогу. Також громадянам роздавали картоплю, борошно та капусту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 5 Жовтня 2022 08:14
Це висміювання чи як приклад? Родичі наших бійців теж не проти ..
Бугага Показати IP 5 Жовтня 2022 09:05
Тепер кацапи зможуть і рибку зїсти і на путінський х*й сісти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus