USD 39.35 39.68
  • USD 39.35 39.68
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.80 9.95

Мобілізовані росіяни оснащені ще гірше, ніж сили РФ, які вже в Україні, – британська розвідка

15 Жовтня 2022 12:41
Мобілізовані росіяни погано оснащені через повсюдну корупцію у російській армії та змушені самостійно купувати за завищеними цінами бронежилети, які мали б їм видавати у рамках програми індивідуального екіпірування.

Про це йдеться у розвідувальному огляді міноборони Британії в суботу, повідомляє УП.

Відзначають, що за останні два тижні в Україну було перекинуто контингенти мобілізованих російських резервістів. Їхній середній рівень особистого спорядження, стверджує британська розвідка, майже напевно нижчий, ніж і без того мізерне забезпечення раніше розгорнутих військ.

Багатьом резервістам, ймовірно, доведеться купувати власні бронежилети, зокрема сучасний бронежилет 6Б45, який мали б видавати бойовим підрозділам

у рамках програми індивідуального спорядження «Ратник».

Читати ще: Експерти пояснили, чому Путін оголосив про закінчення часткової мобілізації

Цей бронежилет продається у російських інтернет-магазинах за ціною 40000 рублів (приблизно 640 доларів США) порівняно з приблизно 12000 рублів (приблизно 190 доларів США) у квітні.

«2020 року російська влада оголосила, що російським військовим було поставлено 300000 комплектів бронежилетів «Ратник», чого достатньо для оснащення сил, дислокованих нині в Україні. Повсюдна корупція та погана логістика залишаються однією з основних причин поганої роботи військ Росії в Україні», – сказано у зведенні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Z Показати IP 15 Жовтня 2022 20:38
Ну тепер точно переможимо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus