USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Сході загинув офіцер 51-ї бригади, -ЗМІ

5 Липня 2014 17:21
На Сході загинув офіцер 51-ї бригади Володимир Мамадалієв.

Відомий блогер і військовий психолог Олексій Арестович написав учора на своїй сторінці у Фейсбуці:

"15 хвилин тому загинув перший з мого курсу - майор Володимир Мамадалієв, а колись - просто Вовка, командир відділення, нашого 3-го взводу. Я був замком.

Ще на КМБ, я пам'ятаю, переписував свій взвод, всі назвали національності. А Вовка - з Узбекистану, причому рідкісної народності, і темний, як негр.

І я його запитую: А ти хто за національністю? І він мені так ображено і гордо: Я - українець! Тепер - точно".

Про підполковника Мамадалієва наразі відомо лише, що він — вихідець із Новоукраїнки (Кіровоградська область), а загинув на горі Карачун.


Своєю чергою, слова скорботи висловив міський голова Новоукраїнки Олександр Корінний.

"Сумно, важко, на серці - біль! Війна прийшла "200-тим" грузом і в Новоукраїнку: в АТО за мир і спокій загинув наш земляк, підполковник Володимир Мамадалієв! Вічна слава і пам'ять герою", - написав він.

"Громада міста з тривогою сприйняла сумну звістку про загибель під час бойових дій АТО нашого земляка, підполковника Збройних Сил України Мамадалієва Володимира Гаїбовича.

Зі слів міського голови, Володимир з дитинства мріяв стати військовим, захисником рідної Батьківщини. Девізом його життя стали слова: "Душу – Богу, серце – людям, життя – Вітчизні, а честь – нікому!"

Після закінчення Новоукраїнської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6 у 1994 році вступив до Одеського військового училища сухопутних військ. Після училища – трудові будні, служба, навчання в академії. З перших днів бойових дій на сході – Володимир на передовій.

Як раніше повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини на Сході загинув Володимир Гринюк з Граддя Маневицького району та солдата Ігор Упоров з Володимира-Волинського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Оглядач Показати IP 5 Липня 2014 17:44
До автора замітки: То все-таки майор (3-й абзац) чи підполковник (6-й абзац)?
НОНА Показати IP 5 Липня 2014 22:23
Чорна біда в Україні в мирний час гинуть наші українці. Що сказати їхнім рідним і близьким, їхнім дітям? Те що кажуть наші можновладці - язик не повертається. Щирі співчуття рідним і близьким, витримки вам. Вірю, що рано чи пізно той хто заварив цю кашу в Україні понесе кару перед людьми і Богом. Той хто натравлював українця на українця буде горіти в казані з смолою. Особисто підпалю вогонь під цим казаном. Гуртуймося шановні і давайте думати як далі будемо жити в нашій Україні.
123 Показати IP 5 Липня 2014 22:36
На погонах дві зірки - підполковник! Вічна йому пам'ять, в якому б званні він не був.....
Пташка Показати IP 5 Липня 2014 22:52
Вічна память Володимирові.Співчуваю рідним та близьким.Кріпіться....
katja88 Показати IP 6 Липня 2014 00:57
У Володимир прийшов молодшим лейтинантом . Тут знайшов свое кохання та одружився. родився син. Через декілька років получив майора.згодом поступив в київський інститут збройних сил де йому було присвоєно звання підполковника.По закінченню навчання направлено в місто дніпропетровськ в штаб корпуса. хоч і мав керівну посаду в зону ато поїхав одним із перших..(як він казав:"я ї...в з місця на місце бумаги перекидувати" Вічна тобі пам"ять Вова!!!!!або як казали друзі "Мамєд". Ми тебе любим і сумуєм!!Слава Україні! Героям Слава!!!
гiсть Показати IP 6 Липня 2014 06:38
Коли кiнець вiйни?
Іриска Показати IP 6 Липня 2014 11:38
Слава Герою!!! Смерть ворогам...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus