USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На складах під Калинівкою поновилися вибухи

28 Вересня 2017 09:50
На військових складах під Калинівкою поновилися вибухи: снаряди детонують із періодичністю від 20 до 30 хвилин.

Про це повідомляє ТСН. Ранок.

Напередодні з регіону евакуювали понад 30 тисяч людей і повертатися додому їм тепер не дозволяють. Дороги перекрито. Найвідчайдушніші пробираються до домівок пішки.

Рятувальники заявляють, аби розмінувати Калинівку та сусідні села їм знадобиться кілька днів. І до першого жовтня продовжили заборону польотів над місцем вибухів, щоправда радіус закритого неба звузили. На складах під Калинівкою до пожежі зберігалися 83 тисяч тон боєприпасів для танків, самохідних мінометів та реактивної артилерії.

Нагадаємо, 26 вересня близько 22:00 з'явилася інформація про вибухи боєприпасів на території арсеналу Міністерства оборони України поблизу р. Калинівка. Була проведена евакуація жителів м. Калинівка та населених пунктів у 10-кілометровій зоні (Павлівка, Медвідка, Дорожнє, Сальник, Стрижавка). Повідомлялося, що диверсійна група могла доправити на безпілотнику підривний пристрій, який і став причиною вибухів на складах боєприпасівпід Калинівкою Вінницької області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Диван Показати IP 28 Вересня 2017 10:15
В цій пятирічці встановлюються нові рекорди : анексія Криму, війна на Сході, Балаклія, Калинівка....і т.д. Ще такого в державі не було. Яких сюрпризів від "любих друзів" нам чекати далі?
Петро Показати IP 28 Вересня 2017 10:43
Цікаво, той хто розганяється фейк про "беспілотник" радіус дії(відстань) його знає? Ще й з "вантажем" в 35 кг ТНТ, чи гексогену! Снаряди та ракети РСЗО зберігаються без детонатор і підірвати їх навіть зв'язком Ф-1 або РГД5 - з розряду фантастики. "підпал", як в випадку під Маріуполь теж не прокотить, боєприпаси буде плавиться і горіти без достатньої компресії детонування.
Дивану Показати IP 28 Вересня 2017 11:02
А ты приезжай освобождать Дон и Кубань - там тебе все и расскажут.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus