USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Соборності у Луцьку - підозрілий пакет

21 Квітня 2017 15:05
Підозрілий чорний пакет помітили поблизу кафе "Хурма" біля зупинки на проспекті Соборності у Луцьку.

Як повідомили в коментарі Інформаційному агентстві Волинські Новини у прес-службі патрульної поліції, повідомлення надійшло близько 14:25.

На місце події виїхала патрульна поліція, працівники МНС та вибухотехніки, оскільки пакет був закритий й невідомо, що у ньому було заховане.

Виявилося, що у пакеті - взуття.

Фото опублікувала журналістка Катерина Курбанова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ОЛЬГА Показати IP 21 Квітня 2017 15:18
Знову взуття? Якійсь взуттєвий маньяк,бо в вівторок на Волі теж пакет з взуттям вибухотехники перевіряли.
лучанин Показати IP 21 Квітня 2017 15:24
цирк... побачив пакет - заглянь та й все! навіщо всі служби на вуха піднімати... в Луцьку скільки живу, то терактів не пам'ятаю. Хіба що посольство бомбанули з РПГ та й все. якщо до кожного пакета викликати служби, то вони тільки те й робитимуть, що в забуті пакети заглядатимуть... якби реально хотіли бомбануть, то занесли б десь на ринок, чи автостанцію, де скупчення людей реальне, а не напівпуста зупинка.... Включайте логіку!! думайте троха, а то надивитесь телевізора і мерещаться терористи кругом!!!!
Іра Показати IP 21 Квітня 2017 16:03
Так перевіряють реакцію пересічних громадян на підозрілі предмети. Чи люди "бдят " чи байдужі до того, що навкруги відбувається. Рано чи пізно в такому пакеті буде бомба.
до лучанин Показати IP 21 Квітня 2017 16:21
Береженого і Бог береже.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus