USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На сцені Палацу культури міста Луцька мистецька «Різдвяна заметіль». Фото. Відео

9 Січня 2020 08:00
Дорослі та юні артисти культурно-мистецького центру «Красне» презентували лучанам новорічно-різдвяний концерт, що відбувся 8 січня.

Яскраве дійство, у якому гурти, ансамблі та солісти демонстрували музичні, танцювальні та акторські таланти відбувається у нашому місті вже вдруге. Як розповіла директорка КМЦ «Красне» заслужена артистка України Алла Опейда, у концерті беруть участь 9 колективів.

Серед них добре знані зразковий ансамбль сучасного танцю «Антарес», вокальна студія «Зернятко», представники вокальної студії «Соловей», народний камерний вокальний ансамбль «Аколада», студійці театральної студії «Гармидер» та інші. Проанонсувала Алла Опейда і майбутні концерти, які відбудуться 11 січня (МКЦ «Красне») та 14 січня (дитячий концерт у Палаці культури) о 15.00 годині.
Концерт «Різдвяна заметіль» розпочався з привітання від заступниці міського голови Ірини Чебелюк. Вона побажала усім миру, добра, злагоди у новому році, вогника щастя та любові у душах, сонця, тепла та радості в домівках, здійснення різдвяними янголами — одним із символів Луцька — найзаповітніших бажань.
Кожен номер глядачі сприймали надзвичайно тепло, адже дійство на сцені розгорталося справжньою музично-танцювальною віхолою. В певний момент виникли технічні проблеми з постачанням електроенергії і зал декілька разів оплесками підтримав юну артистку, яка у цей момент знаходилася на сцені. А під час яскравого виступу лауреатки всеукраїнських та міжнародних конкурсів і фестивалів Галини Конах зал підспівував. Емоційне – «джазове» виконання колядок і щедрівок співачкою нікого не залишило байдужим.
Яскравим фіналом концерту стала поява на сцені Палацу культури усіх артистів, які спільно з глядачами виконали колядку «Нова радість стала». Алла Опейда ще раз подякувала усім учасникам концерту та директору Палацу культури міста Луцька Юрію Войнаровському за можливість розпочати різдвяний сезон на цій сцені. А глядачам Алла Опейда побажала радості, сяйва різдвяної зорі та Божої благодаті.

Фото та відео Олександр Дурманенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus