USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Сумщині у лікарні повісилася жінка з COVID-19

13 Листопада 2020 09:12
У лікарні Глухівського району Сумської області в середу, 11 листопада, повісилася 53-річна жінка з підтвердженим Covid-19. У неї залишилися чоловік і син.

Пацієнтка надійшла до інфекційного відділення 10 листопада з району, у неї вже був діагноз «коронавірус».

«РБК-Україна» з посиланням на поліцію Глухівського району передає, що в жінки розвинулася двостороння пневмонія, на момент госпіталізації пацієнтка була у важкому стані.

Наступного дня її тіло в туалеті виявила сусідка по палаті. Вона повідомила про це медперсонал. Ні співробітники лікарні, ні родичі не помічали нічого дивного в поведінці загиблої.

Поліція порушила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК (умисне вбивство з позначкою «самогубство»). Слідство повинно встановити деталі події.

Раніше вже було відомо про суїциди інфікованих Covid-19 українців. Зокрема, в Києві наклали на себе руки чотири Covid-19-позитивних.

Медики припускають, що коронавірусна інфекція вражає судини центральної нервової системи. Через це у психічно здорових людей з’являються суїцидальні думки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 14 Листопада 2020 18:53
А те,що лікування коронавірусу нереально дороге для простих людей,то ніхто не думав? Люди без роботи сиділи вдома цілу весну,тільки но вийшли нормально на роботи і знову все зачиняють на вихідні і скорочують посади. Як вижити? так ще й не дай Юоже попасти в лікарню і набратись кредитів на лікування. От і закінчують своє життя

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus