USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

На світанку окупанти атакували Україну ракетами: є руйнування та загиблі. Оновлено

28 Квітня 2023 08:21
Під час повітряної атаки російських окупантів 28 квітня українські сили протиповітряної оборони знищили 21 із 23 крилатих ракет типів Х-101 та Х-555, а також два дрони.

Про це повідомив Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний у Telegram, передає УП.

«Близько четвертої години ранку російські окупанти атакували Україну із літаків стратегічної авіації Ту-95 з району Каспійського моря. Підрозділи зенітних ракетних військ Повітряних Сил ЗС України у взаємодії із ППО інших складових Сил оборони знищили 21 із 23 крилатих ракет Х-101/Х-555, а також два БПЛА оперативно-тактичного рівня», – йдеться в повідомленні.

Залужний зазначив, що цілі знищено у зонах відповідальності повітряних командувань «Центр», «Схід» і «Південь».
Під час ракетної атаки у Дніпрі зруйновано приватний будинок, загинули молода жінка і трирічна дитина. Ракети зруйнували будівлю приватного підприємства. Горить будівельна база. Внаслідок цього постраждала 70-річна жінка.
В Умані Черкаської області російська ракета влучила у житлову багатоповерхівку та знищила цілий під’їзд, а також є приліт у складські приміщення. Уже відомо про чотирьох загиблих та 17 потерпілих. Трьох дістали з-під завалів. Одна людина померла в лікарні. Врятовано трьох дітей. Пошуково-рятувальні роботи тривають.
У Києві Сили протиповітряної оборони збили 11 крилатих ракет та два безпілотники. Попередньо, внаслідок падіння уламків в Оболонському районі столиці перебито локальну лінію електромереж та пошкоджено дорожнє покриття. Жертв серед цивільного населення та руйнувань житлових об’єктів чи інфраструктури не зафіксовано.
У місті Українка на Київщині унаслідок падіння уламків російської ракети на житлову багатоповерхівку пошкоджено кілька квартир, є двоє травмованих, повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко. Зокрема постраждала 13-річна дівчинка, яку доправили в «Охматдит».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Хрен собачий Показати IP 28 Квітня 2023 10:03
Кацапи то не люди. Йоб...ні виродки.
Аndrij Показати IP 28 Квітня 2023 11:28
Хлопцi *баште це кацапьо )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus