USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На танцювальних змаганнях відзначили успіхи луцького клубу «Троянда»

10 Грудня 2018 14:08
Гордістю Луцька є клуб спортивного танцю «Троянда» Палацу учнівської молоді. Вихованці клубу традиційно займають призові місця на змаганнях всеукраїнського та міжнародного рівнів. Черговим успіхом стала перемога на Кубку Європи, що відбувся нещодавно у словацькому місті Братислава. А вчора, на відкритому Кубку Волинської області зі спортивного танцю та Кубку Троянди в Луцьку, представники міської влади відзначили подякою тренерів та засновників клубу Сергія та Ольгу Кравчуків.

24 танцювальних клуби з Волині та багатьох інших областей України взяли участь у змаганнях, що відбулися у Луцьку 8 грудня у Дитячо-юнацькій спортивній школі. Привітав учасників та організаторів танцювального дійства виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт.

«Спортивні танці – це більше спорт, чи мистецтво? – звернувся до присутніх Григорій Пустовіт під час урочистої частини. – Дивлячись, як танцюють ці діти, стає очевидним, що спортивні танці – це талант, обдарованість і наполеглива праця. Приємно дивує майстерність учасників змагань, їх вміння дарувати глядачам красу, радість, професіоналізм і вишуканість. Якщо говорити про рівень спортивного танцю в нас на Волині, то черговим підтвердженням високої майстерності наших танцюристів є їх блискуча перемога на Кубку Європи».

Під оплески присутніх Григорій Пустовіт вручив подяку Луцького міського голови Ользі та Сергію Кравчукам та колективу спортивного танцю «Троянда» Палацу учнівської молоді.



Родзинкою змагань, які організовує клуб «Троянда», є й нагородження переможців, ініційоване депутатом Луцької міської ради Сергієм Шкодою. Якщо зазвичай на подібних змаганнях танцювальні пари отримують кубки та медалі – по одному на пару, то у Луцьку, завдяки ініціативі Сергія Шкоди, нагороду отримує кожен із учасників пари-переможця.

«Така ідея визріла у мене вже давно, – розповів Сергій Шкода. – Адже кожен учасник хоче привезти додому нагороду, а як у парі мають ділити один кубок чи медаль на двох? Тому і вирішили дарувати кожному переможцю заслужену нагороду. Тим більше наші діти цілком заслуговують на це. Клуб танцю «Троянда» робить дуже багато для розвитку танцювального спорту в Луцьку, постійно організовує змагання та забезпечує найвищий рівень підготовки учасників клубу. І це визнають не тільки в Україні, але і в світі. Тому і з боку міської влади необхідна підтримка та увага до таких заходів, які створюють позитивний імідж для Луцька, як осередку танцювальної майстерності».



«Дійсно, для клубу дуже потрібна та важлива увага з боку влади, – зауважив керівник «Троянди» Сергій Кравчук. – Багато хто навіть не уявляє, скількох зусиль необхідно докласти дітям для того, щоб виступати на достойному рівні. Також варто відзначити зусилля батьків, без яких розвиток клубу був би неможливим, адже це і організація процесу, і постійні поїздки на змагання, і пошиття костюмів. Все це потребує докладання величезних зусиль та ентузіазму. Тому ми вдячні усім небайдужим за підтримку та допомогу у розвитку нашого клубу. А лучан запрошуємо долучатися до наших танцювальних змагань у якості глядачів, адже це дійство варте вашої уваги».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus