USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Театральному майдані в Луцьку дерматологи оглянули 300 пацієнтів

10 Травня 2019 23:27
Близько 300 пацієнтів оглянули сьогодні, 10 травня, лікарі-дерматологи під час акції «Обстеж родимки – збережи життя!» на Театральному майдані Луцька.

Про це повідомляють організатори.

Діагностовали 250 папілом та 150 себорейних кератом (доброякісних новоутворень), 3 базаліоми (різновид раку шкіри). Двох пацієнтів скерували на додаткове обстеження із підозрами на меланому шкіри.

Меланома – серед тих типів раку, захворюваність на які у світі зростає найбільш стрімко і є однією з найбільш злоякісних пухлин, що швидко метастазує. На ранніх стадіях меланома виліковна, саме тому своєчасна діагностика — запорука одужання.

Зважаючи на велику кількість бажаючих обстежитись, акція продовжиться в понеділок, 13 травня, в обласному шкірвендиспансері.

«Усіх, хто не встиг обстежитись, але має таке бажання, чекаємо з 9.00 до 17.00. Обстеження безплатне, направлення з поліклініки не потрібне», — наголосила т.в.о. директора медичного закладу, обласний спеціаліст з дерматології Леся Карпюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus