USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На тлі російського скандалу Трамп призначив собі нового радника

16 Липня 2017 19:58
Президент США Дональд Трамп призначив нового радника, який, за повідомленнями американських ЗМІ, перш за все опікуватиметься питаннями, пов'язаними з розслідуванням імовірних зв'язків команди Трампа з російською владою під час передвиборної кампанії. Посаду обійняв Тай Кобб, екс-прокурор та співробітник вашингтонської адвокатської фірми Hogan Llovels, йдеться в офіційному повідомленні Білого дому, опублікованому в суботу, 15 липня, пише Обозреватель.

За інформацією телеканалу ABC, Кобб працюватиме разом з особистим адвокатом Трампа Марком Казовіцем. Він стане "ключовим членом команди Білого дому", зазначає агенція AFP.

Розслідуванням можливих зв'язків штабу Трампа з представниками Росії і ймовірного втручання Кремля у вибори займається спецкомітет Конгресу США, Федеральне бюро розслідувань, а також спецпрокурор з питань Росії Роберт Мюллер.

Американські спецслужби переконані, що за хакерськими атаками на сайти Демократичної партії та передвиборної команди кандидатки від цієї партії Гілларі Клінтон стоять росіяни, які прагнули вплинути на результат виборів президента США. Трамп неодноразово відкидав звинувачення у впливі на нього Москви.

Водночас останнє соціологічне опитування показало, що діяльність президента Трампа схвалюють лише 36 відсотків американців, передає агентство dpa з посиланням на результати дослідження громадської думки Washington Post - ABC News. У квітні цей показник становив 42 відсотки. За останніми даними, не схвалюють роботу республіканця на чолі Білого дому 58 відсотків громадян США.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
українка Показати IP 16 Липня 2017 22:11
Росія це сифіліс яким заразився Трамп.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus