USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Трамп створить військовий штаб у Білому домі через Росію

28 Травня 2017 16:09
Президент США Дональд Трамп та його команда зроблять кадрові перестановки та створять військовий штаб у Білому домі. Причина таких рішень – наростаюча криза через підозру у зв’язках з Росією.

Про це пише газета The Washington Post, посилаючись на джерелах у колах, близьких до президента США.

Білий дім також ретельніше боротиметься з інформаційними витоками про зв’язки з Росією. «Білий дім планує значно агресивніше боротися з виникаючими раз у раз викриттями з приводу контактів радників Трампа, включаючи його зятя Джареда Кушнера, з Росією», - йдеться у повідомленні.

Таке рішення було ухвалине оскільки Трамп і його радники прагнуть стримати «російську кризу, яка загрожує його президентству».

Окрім того, відтепер Дональд Трамп більше виступатиме перед прихильниками по всій країні. Характер брифінгів президента США також буде змінений.

Як нагадує ТСН, радник і зять президента США Дональда Трампа Джаред Кушнер став фігурантом нового скандалу. Журналісти викрили його в тому, що він начебто вимагав у російського посла захищеної телефонної лінії для таємних переговорів із Кремлем від імені політичної команди свого родича.

Ця інформація збурила Вашингтон, адже Кушнер уже фігурував у скандалі, пов'язаному з росіянами: він «забув» повідомити про свої зустрічі з послом Сергієм Кисляком та російським банкіром, чия фінансова установа знаходиться в американському санкційному списку. Про них стало відомо завдяки витокам інформації, а Білий дім підтвердив факти комунікації з росіянами, але наголосив, що вони не були важливими.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
657 Показати IP 28 Травня 2017 22:08
Перед кончиною імперії, Росія усіх вимаже у своє лайно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus