USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На трасі Київ - Харків водій намагався спалити патрульних. Фото

11 Липня 2017 16:15
На трасі Київ - Харків у Полтавській області водій автомобіля, якого патрульні зупинили за порушення правил дорожнього руху, намагався підпалити поліцейських і їх службовий автомобіль, повідомляє прес-центр поліції області.

Коли правоохоронці запропонували йому підписати протокол, чоловік почав лаятися і кидатися на них. На цьому він не заспокоївся, і, діставши з багажника каністру, облив бензином патрульну машину і правоохоронців, після чого взяв запальничку та почав погрожувати поліцейським, що підпалить їх.

Поліцейським вдалося припинити протиправні дії. Інспектори викликали слідчо-оперативну групу та швидку.

За цим фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 345 (Погроза вбивством, насильством або знищенням чи пошкодженням майна щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
51 омбр(позор) Показати IP 11 Липня 2017 16:31
В кого є посвідченя ато , той таке можна.
Патріот до 51 омбр(позор) Показати IP 11 Липня 2017 17:47
Що це за поліція така що дозволяє себе обливати бензином?Вони мали б відразу ж відреагувати.Як тільки побачили що він дістає каністру потрібно було зразу його скрутити і надіти наручники(поліцаїв же двоє а чоловік один і йому вдалося їх облити-і не тільки їх а ще й і їхню машину).Соромно за таких поліціянтів що дозволяють себе обливати. Якісь вони безпорадні виявились в даній ситуації.
Олег Показати IP 12 Липня 2017 13:07
Пишуть тi протоколи треба чи не треба без усiляких доказiв, от у людей i терпець увiрвався скiльки це свавiльля може продовжуватись! понабирали по оголошенню. Потiм бiгай по судах трать свiй час i грошi. Мова йде про не правомiрнi протоколи !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus