USD 39.50 39.78
  • USD 39.50 39.78
  • EUR 39.45 40.00
  • PLN 9.70 9.86

На дорозі Львів-Луцьк ремонтують останні кілометри бездоріжжя

22 Серпня 2016 14:41
На об’їзній дорозі довкола Радехова Львівської області (останні кілометри тотальних вибоїн траси Львів-Луцьк) станом на 22 серпня цього року вкладають асфальт, - пише Волинська газета.

Нагадаємо, автошлях Н-17 не ремонтувався впродовж останніх 40 років. Проте, в листопаді 2015 року нарешті розпочалася реконструкція цієї дороги за рахунок коштів, які надходили від перевиконання планових надходжень із митниць. Разом з тим, якщо основна магістраль підпадала під фінансування, то її відтинок у самому Радехові та навколо нього виявився «вотчиною» міського бюджету, де, звичайно, коштів на реалізацію подібних проектів не було.

Ніхто не знає, де взяли гроші, проте минулого тижня дорожники прийшли й на об’їзну дорогу Радехова. Встигли прокласти як мінімум 500 метрів нового асфальтового покриття. До повної перемоги на бездоріжжям залишилося кілька кілометрів.

Як повідомлялося раніше, є велика ймовірність того, що щойно відремонтована траса Луцьк-Львів через рух перенавантаженого великогабаритного транспорту в умовах високої температури повітря може знову перетворитися на руїну.

Окрім того, нещодавно Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що перевантажені великогабаритні транспортні засоби масово курсують нещодавно відремонтованою трасою Луцьк-Львів, ремонт якої обійшовся Волині майже у півмільярда гривень. Окрім того, аби уникнути штрафів за перевантажені фури, водії об’їжджають ваговий контроль, встановлений на трасі, через сусідні села.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
лучанка Показати IP 22 Серпня 2016 15:17
знайти власників перевантажених фур і вштрафувати!!! і будуть кошти на ремонт доріг, все просто
Я. Показати IP 22 Серпня 2016 16:07
Конфіскувати і машину, і вантаж. На в'їзді у Сільце вже пристойна яма на дорозі вилізла.
Лучанин Показати IP 22 Серпня 2016 16:28
Чому автор статті ненаписав скільки кілометрів дороги залишилось ще доробити?
Аааа Показати IP 22 Серпня 2016 20:58
Вагу потрібно біля Дудки на Мамсурова на 1 місяць поставити,то вистачить грошей ще й на Володимир дорогу зробити.
Лучанин Показати IP 22 Серпня 2016 22:15
А Радехів зробити, 2!!! км дороги слабо? Це просто мерзость а не ділянка...зараз часто буваю у Львові і без посмішки і матюка на владу не проїзджаю цю чорну діру забуту автодором))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus