USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На «Устилузі» з панелі авто вилучили зброю

7 Липня 2017 15:44
У пункті пропуску «Устилуг» для виїзду з України прибув легковий автомобіль, за кермом якого знаходився житель Рівненщини. Під час огляду його транспортного засобу прикордонники знайшли в панелі приборів 7 набоїв калібру 7,62 мм.

Про це повідомили у прес-службі Держприкордонслужби.

Також через кордон водій намагався перевезти і мисливський ніж загальною довжиною 28,5 см. Холодну зброю водій заховав у ніші дверцят машини.

Заборонені предмети для переміщення через кордон вилучено.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Любі свині Показати IP 7 Липня 2017 16:38
Усьо! Серьйозного бандоса повязали. Аж 7 ! патронів! Війні кінець! А ножара який ! То не сувенірний. НєНє! Тим ножем теракти роблять! Я якщо без гумору - звідки інфа що ніж холодна зброя? Що є результати експертизи? А на фото в кишенці дверцят не ствол? То чому про нього не пишуть? А патрони здається мисливські до карабіна. І ствол може пневмат. Таких цацок зараз в кожній другій машині навалом. Показуха це. Хтось пермії пополучає. А те що на міліони через кордон ще більш протизаконного возять - ні слова про це...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus