USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

З Польщі через «Устилуг» везли партію набоїв

2 Грудня 2015 10:58
Прикордонники виявили набої, які незаконно намагалися ввезти в Україну. На ділянці відповідальності Львівського загону прикордонники під час здійснення прикордонного контролю у автомобілі виявляли велику кількість гільз та куль, які незаконним шляхом намагалися ввезти в Україну.

Так, в пункт пропуску «Устилуг», що на Волині, прибув автомобіль «БМВ» під керуванням громадянина України. Під час здійснення перевірочних заходів на автівку спрацювала службова собака Лінда, яка натренована на пошук зброї. Під час огляду на передньому пасажирському сидінні та в багажному відділенні транспортного засобу прикордонники виявили майже 4 тисячі гільз та понад 4,5 тисячі куль.

Знахідку прикордонники вилучили та повідомили про факт працівників поліції ГУ НП у Волинській області.

Нагадаємо, що учора на ділянці відповідальності Львівського загону у пунктах пропуску «Рава-Руська» та «Грушів» прикордонники двічі виявляли набої до різних видів зброї, які громадяни намагалися незаконним шляхом вивезти до Республіки Польща.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ФигВам Показати IP 2 Грудня 2015 11:18
Дожились! В АТО уже патроны контрабандой из Польши возят... Неужто совсем так плохо?
Лучанин до ФигВам Показати IP 2 Грудня 2015 13:34
Де ти в АТО бачив "Remington" на озброєнні. Це для браконьєрських цілей.
Привіт Показати IP 2 Грудня 2015 13:47
А де побачили патрони? Це гільзи окремо від куль, без пороху. Тим більше що кулі напівоболочка і оболочка мисливські. Їм лише належить колись стати набоями. В усьому світі мисливці комбінуючи роблять собі набої під свою нарізну зброю добиваючись більшої влучності. Але у нас це злочин???
штурмбанфюрер КГБ Показати IP 2 Грудня 2015 19:48
Ніякого криміналу-все для полювання, тільки браконьерського

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus