USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У луцькій ДЮСШ №1 запрацюють секції з панкратіону та вільної боротьби

17 Серпня 2018 11:24
Нові види спорту мають намір запровадити у луцькій ДЮСШ №1, для цього вже погодили створення нових 4 ставок тренерів, тепер мають намір змінити статут спортзакладу, аби розпочати тренування дітей у позашкільний час.

Про це йшлося під час засідання комісії Луцької міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства.

Начальник управління освіти Зіновія Лещенко розповіла, що з ініціативою звернулися в міську раду тренери ДЮСШ.

«До управління освіти звернулися тренери та керівники, які опікуються питаннями вільної боротьби та панкратіону. Вони запропонували розвивати ці види боротьби, щоб залучати більше дітей до занять спортом. Ми вивчали це питання і побачили, що на Вересневому є бажання дітей тренуватися. А така можливість реально є. Тому днями виконком додав 4 ставки тренерів викладачів. Відповідно, ми пропонуємо затвердити новий статут спортшколи з додатковими двома видами спорту», - пояснила Зіновія Лещенко.

Присутні члени комісії підтримали ініціативу й рекомендують на черговому сесійному засіданні затвердити новий Статут «Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 1 Луцької міської ради».

Нагадаємо, цього року лучанка Вікторія Казакова стала чемпіонкою Європи з панкратіону на змаганнях у Сербії, де було близько 400 спортсменів із 8 країн. Про тернистий шлях до чемпіонства вона розповіла в інтерв’ю для читачів Інформаційного агентства Волинські Новини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus