USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Вересневому закликають ліквідувати бездоріжжя

29 Березня 2017 23:33
У мешканців мікрорайону виникає враження, що міська влада згадує про його проблеми лише перед виборами – після облаштування каналізації у 2015 році вулиці досі потопають у грязюці.

Про це йшлося під час 21-ї сесії міськради 29 березня.

Як оголосив у запиті до секретаря міськради Ігоря Поліщука член фракції «УКРОП» Борис Смаль, до нього звернулися 17 мешканців мікрорайону Вересневе щодо незадовільного стану дороги на вулицях Трудовій та Корнійчука. Депутат нагадав, що з аналогічними зверненнями зверталися мешканці вулиць Довженка, Польова, Театральна, Дачна, Полонківська, Далека і посадовці їм відмовили з різних причин.

У цілому ситуація з дорожнім покриттям на вулицях приватного сектора мікрорайону складна. Однією з причин є той факт, що восени 2015 року перед місцевими виборами на одній з центральних вулиць (Довженка) проклали нові системи водовідведення та каналізації, тому дорога була повністю розрита. Після завершення робіт та виборів вказану вулицю не відремонтували, а причину такого неграмотного планування робіт жоден з посадовців міськради депутату пояснити не зміг. За станом на сьогодні вулиця Довженка та більшість прилеглих вулиць потопають в болоті, що особливо проявляється навесні та восени.

З його слів, одним із варіантів вирішення ситуації могло б бути завершення ремонту вулиці Довженка, відведення каналізаційних відводів на прилеглі вулиці та заглушка відповідних колодязів. Це дало б змогу мешканцям продовжити побутову систему водовідведення по мірі можливості. Цю пропозицію депутата раніше відхилили.

Також не знайшла підтримки пропозиція ОСН «Вуличний комітет Вересневе» щодо розгляду ремонту доріг в рамках програми підтримки ОСН. Таке ставлення до проблем громадян викликає у мікрорайоні думку, що міська влада звертається до вирішення проблем Вересневого лише перед виборами.

Депутат просив дати доручення відповідним виконавчим органам міськради розробити план ліквідації бездоріжжя у мікрорайоні Вересневе, який дасть змогу провести поточні ремонти доріг цьогоріч.

Депутати підтримали запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ната Показати IP 29 Березня 2017 23:43
Смаль зрозумів нарешті,що там завжди все є погано....сам ж живе ж там?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus