USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На Волині 10-річного хлопчика біля школи покусав собака

23 Жовтня 2019 14:19
У Любешеві пес біля школи покусав дитину. Інцидент трапився учора, 22 жовтня, під час перерви між уроками біля корпусу молодшої школи Любешівського ліцею, – пише газета Нове життя.

10-річний хлопчик, житель селища, хотів погладити собаку, який був з нашийником. От тільки чотирилапий накинувся на малого.

Постраждалого доставили до лікарні.

«Через те, що невідомо, чи пес не є скаженим, дитині показана екстрена антирабічна профілактика. Це значить, що впродовж 28 днів хлопчик прийме 5 уколів. Вакциною забезпечує заклад охорони здоров’я», – повідомив лікар-травматолог Сергій Кулик.

Це не перший випадок, коли неподалік Любешівського ліцею собака покусав дитину, зазначив Сергій Леонідович. Фактично щороку трапляються такі випадки. Також лікар наголосив: проблема не лише в тому, що тварина може виявитися скаженою, і тому необхідно пройти людині курс лікування, але вже сам факт нападу пса є психологічною травмою.

Жителі райцентру стурбовані проблемою бродячих псів, котрі становлять небезпеку і дітям, і дорослим. Наприклад, Михайло Видерко з Любешова на своїй сторінці у facebook написав: «Щоранку можна спостерігати картину, як батьки ведуть (везуть, несуть) дітей до школи, а їх супроводжують домашні улюбленці – собаки. Причому без поводка, без будь-яких інших засобів захисту. Дітей залишають, а разом з ними біля школи залишаються чатувати і «охоронці».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
жаль хлопчика Показати IP 23 Жовтня 2019 14:48
ні, ні....влада немає права боротися із тичками собак...... Собак краще влада любить як людей, на жаль....
ангст Показати IP 23 Жовтня 2019 15:23
Нема чого чужих собак трогати
голос розуму до ангст Показати IP 23 Жовтня 2019 16:09
Також, нема чого собакам вільно по вулицях розгулювати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus