USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Бійцівський пес покусав волинського школяра

29 Вересня 2015 12:55
На Волині бійцівський собака напав на 9-річного хлопчика, – передає «НТН».

Дитина ішла з крамниці, коли шлях їй перегородив сусідський пес. Тварина накинулася на школяра й понівечила пів обличчя та інші частини тіла. Із численними травмами потерпілий потрапив до реанімації обласної дитячої лікарні.

9-річний Андрій саме повертався додому з крамниці. Несподівано краєм ока хлопчик побачив якусь тінь, а вже наступної миті закричав від нестерпного болю. В обличчя малому вчепився величезний собака.

Андрій Гомелев, постраждалий:

- Вона бігла, вона перебігла і на мене наскочила на лице. Я вставав, а вона мене назад кидала на землю.

Світлана Гомелева, мама постраждалого:

- Там вибіг мій чоловік з братом, вже син йшов додому. Там підбігла кума - він весь був в крові, відірване вухо, щока розірвана. Він прибіг додому. Мій чоловік викликав швидку допомогу.

Закривавлену дитину, не чекаючи швидкої, до районної лікарні, відвіз власник собаки. Проте, зважаючи на тяжкі травми, Андрійка направили в травмпункт обласної дитячої лікарні.

Яна Рижко, педіатр Волинської обласної дитячої лікарні:

- Голова, область шиї, вуха - були рвані рани, була накладена асептична пов'язка, після поступлення підняли за 10 хв в операційну, з операційної було госпіталізовано в реанімаційне відділення. Після того вона добу пробула в реанімації, її підняли в ортопедичне травматологічне відділення

Мешканці села Шклінь не приховують обурення: вже не вперше агресивний пітбультер'єр, що бігає вулицями без нагляду, нападає на людей і тварин. Та господар не реагував на численні скарги сусідів.

Налякані батьки тепер бояться відпускати своїх дітей за подвір'я без нагляду. Та найбільше людей шокує цинічне ставлення до трагедії власника пітбуля.

Іван Карпюк, Шкліньський сільський голова:

- Після того він пішов на футбол, а не поїхав сидіти біля дитини - може треба якусь копійку.

Після того як стан покусаного Андрія стабілізувався, його батьки попросили направлення на пластичну операцію до столиці, аби медики спробували відновити вушну раковину хлопця. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження, нині вони вивчають всі обставини інциденту.



Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що на лікування школяра з Волині потрібно понад 50 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Волинянин Показати IP 29 Вересня 2015 13:01
Власника собаки засадити на років так 10 мінімум
SVV до Волинянин Показати IP 29 Вересня 2015 13:59
коментар було видалено
Андрій Показати IP 29 Вересня 2015 13:09
Пропоную з власниками таких от собачок робити те саме що, собачка зробить з дитиною. Це буде справедливо. І не важливо чи власник крутой чи дуже крутой, собака вухо відкусила, значить будеш жити і ти без вушка, подерла собачка обличчя - подерти і власнику. А взагалі, потрібно міняти покарання за злочини. Вкрав - відрубується рука, другий раз вкрав - друга рука. Вбив - вбивають і тебе. Згвалтував - гвалтують і тебе. І не треба будуть тюрми, не треба буде годувати, одягати злочинців.
Колишній Показати IP 29 Вересня 2015 13:23
У Німеччині: власники бійцівських собак повинні отримати спеціальний дозвіл на володіння та довідку «про благонадійність» собаки: «благонадійність» періодично перевіряється за допомогою тестування. Для собак бійцівських порід введена обов'язкова страховка (від нападу, покусів людей і т.п.). Податок на утримання бійцівських собак становить близько 615 євро в рік. Чому не зробити і в нас? Ми ж "йдемо в Європу". По-перше: таких собак було б в рази менше (дозволи, кошти і т.д.) По-друге: зменшилося б число нападів (проходять тестування). І по-третє: якщо, не дай Бог, стався напад - є страховка (тобто кошти на лікування). P.S. Андрійку, одужуй. P.P.S. Сільському голові - якщо Ви знали про неконтрольованого пса раніше, то чому "очі закривали"?
Ау до Колишній Показати IP 29 Вересня 2015 19:14
А сам підеш руки-вуха різати і гвалтувати в знак покарання? чи тіко язиком і пальцями молоти вмієш?
Андрій до Ау Показати IP 29 Вересня 2015 23:23
Ти я бачу не тямиш де кнопка відповісти, треба було нажати троха вище. Це я, Андрій (13:09), а не Колишній (13:23) запропонував око за око і зуб за зуб. Так от, Ау, є така штука як помста. Хоча Біблія чомусь вчить прощати, відповідати на зло добром (я цього поки що не розумію, бо молодий). А помста це дуже сильна штука. Якщо закон безсилий, існує самосуд. Сам звичайно піду, але не обовязково гвалтувати. Ти фільм "Ворошиловский стрелок" дивився? Помітив ще одну дивну штуку - життя саме наказує поганих людей.
Іван Миронович Показати IP 29 Вересня 2015 13:25
Зібратись всім селом і збити до смерті сволоту, а краще, щоб калікою мучився пів-життя, виродок. Собака не винна, провина 100% на власникові, стріляти таких треба.
опа до Іван Миронович Показати IP 29 Вересня 2015 13:42
100% В дурних хазяїв - дурні собаки. І неважливо якої вони породи. Щоб вивести це зло, потрібно прибрати таких "хазяїв"!!!
місцева Показати IP 29 Вересня 2015 13:41
Цей власник Шевчук,власник мережі магазинів, ,житель села Шклінь.Страшна і нагла людина, яка не боїться нічого і нікого. Тупе створіння,яке навчилося рахувати на калькуляторі, ображати людей і здирати останню копіку, ціни на всі товари ще хмари. Кричало на все село,якщо суд присудить ,то дасть гроші на лікування.А він не боїться ніякого суду, бо в Горохові все куплено ним давно.Таку сволоту спалити давно пора,щоб згорів він і все добро,яке він придбав здирницьким шляхом.Це просто жах,які муки і стрждання перенесла ця дитина, а в нього ж також є діти, цього собаку взяти і нацькувати на його дітей.Хай страждає,як страждають батьки цієї дитини.
до місцева Показати IP 29 Вересня 2015 14:39
до чого тут діти? Думайте що пишете. Вони не відповідають за дії своїх батьків. І доречі такій худобі може бути наплювати і на страждання власних дітей. На нього нацькувати, це да. За свої дії хай відповідає людина яка їх вчинила, а не взяли моду проклинати дітей, внуків і т.д. Дибілізм
777 до до місцева Показати IP 29 Вересня 2015 15:00
Яблуко від яблуні далеко не падає
Zюка до до місцева Показати IP 29 Вересня 2015 15:44
Погоджуюсь! Мене теж завжди обурюють ці дебільні побажання чиїмось дітям. Про своїх дітей думайте, а чужі діти, до речі як і ваші, собі батьків не вибирають і за їх поведінку не відповідають.
Лучанин Показати IP 29 Вересня 2015 14:58
Приспати обох
яна Показати IP 29 Вересня 2015 16:02
А Шевчука звати Юрій?
трохи чув до яна Показати IP 2 Жовтня 2015 22:31
вроді Валера (кличка в селі ШВЕД)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus