USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

На Волині «агенти змін» реалізують програми Британської ради

14 Березня 2016 08:00
Волинська делегація активних молодих громадян взяла участь у програмі «Active citizens» від Британської ради в Україні. Про це повідомляє Молодіжна Платформа.

Близько 200 «Активних Громадян» з усієї України зібралися в Києві, щоб протягом трьох днів відзначити найкращі проекти, взяти участь у тренінгах і презентувати нові соціальні ініціативи програми «Active citizens» від Британської ради в Україні. А ще побачити старих друзів і весело провести час, адже учасники програми – це майже родина. Свято влаштовали з нагоди завершення поточного етапу програми та проектування наступних років роботи, які змінять на краще світ навколо.

Волинська делегація була однією із найчисельніших, 15 «агентів змін» із Луцька, Нововолинська та Ковеля презентували свої результати та напрацювання. За час роботи програми на Волині реалізували 13 проектів соціальної дії. Участь у програмі взяли 336 волинян, що є неабияким показником у всеукраїнському масштабі. За значний внесок у розвиток програми відзначили – Ірину Полєтуху та Андрія Мошковського. Подяку за «вищий пілотаж» отримав також мастер-фасилітатор – Захарій Ткачук. Найбільшим подарунком для волинян стала можливість навесні організувати великий Openspace у Луцьку за підтримки Британського уряду.

Свої подарунки також привезли і волиняни. Таким сюрпризом стала «лялька-мотанка» із 100-річної домотканої тканини, яку Юлія Ткачук, автор витвору, подарувала директору Британської ради в Україні – Саймону Вільямсу.

Програму продовжили на 2016 рік, вона орієнтуватиметься на університети, прийняття інклюзивних рішень та малі міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрій Показати IP 14 Березня 2016 08:08
Грандос*си. А головне ті самі лиця. Щоб не робити, тільки не працювати. Громадські активісти, блін.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus