USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині активізувалися «податкові» шахраї

30 Червня 2015 10:29
Останнім часом до регіональних підрозділів внутрішньої безпеки надходять заяви та повідомлення від посадових осіб Луцької ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області про вчинення шахрайських дій невідомими особами від їх імені, а також, навпаки, від суб'єктів господарської діяльності щодо скоєння стосовно них протиправних дій.

Про це повідомили у Секторі комунікацій Луцької ОДПІ.

Виявлені факти шахрайства мали місце на території нашої області. Переважна більшість подій розвивається за одним і тим самим сценарієм.

Як правило, до посадових осіб суб'єктів господарської діяльності телефонує громадянин, який звертається нібито від імені посадових осіб органу ДФС. Зокрема за станом на 30 червня 2015 року телефонують від імені заступника начальника Луцької ОДПІ Головного управління ДФС у Волинській області Ткачука Андрія Михайловича з проханням надати гроші за не проведення перевірки фінансової діяльності суб’єктів господарювання (надаються номера рахунків для сплати), інших неправомірних вимог. Для вирішення питань просять звертатись за телефонами: 063-651-10-63, 095-751-81-18.

Луцька ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області просить субєктів господарювання бути обережними та не піддаватись на провокації.

Вказані факти підривають авторитет Луцької ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області та знижують рівень довіри до працівників органів фіскальної служби зі сторони суб’єктів господарювання.

Тому, у разі отримання інформації про вчинення протиправних дій під видом працівників органів фіскальної служби або нібито від їх імені, просять повідомляти про це Луцький МВ УМВС за телефоном - 102, або телефонувати до управління внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Волинській області за номером: (0332) 777-171,а також особисто звертатись за адресою: Луцьк, Київський майдан, 4, - йдеться у повідомленні Луцької ОДПІ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Платник не платник Показати IP 30 Червня 2015 10:56
Кому телефонували "шахраї", готуйтесь до перевірки. Перевірено!!!
Mik (галицька миша) Показати IP 30 Червня 2015 13:02
Якi ж дурнi досi вiрять телефонним дзвiнкам?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus