USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині авіація в рамках навчань відпрацювала бомбометання та повітряні бої

16 Серпня 2017 18:16
У Повітряних Силах Збройних Сил України продовжуються двосторонні командно-штабні навчання з практичними діями військ, на авіаційному полігоні, що на Волині, екіпажі бойових літаків різних родів авіації виконували завдання щодо практичного застосування авіаційних засобів ураження, а саме бомбометання.

Також відпрацьовували льотно-тактичні завдання з ведення умовних повітряних боїв. Про це повідомляє Народна армія з посиланням на прес-центр Командування Повітряних Сил Збройних Сил України

Загалом, за словами командувача виду генерал-полковника Сергія Дроздова, перший день практичних дій пройшов успішно, ефективність у виконанні поставлених завдань була досягнута.

У підсумку можна сказати, що завдання по застосування авіаційних засобів ураження були успішними та влучними, тобто здійснені у мінімальній допустимій близькості від центру мішені.

Як учора повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, екіпажі легких фронтових винищувачів МіГ-29 зі складу 114-ї бригади тактичної авіації (аеродром Івано-Франківськ) у небі біля Луцька, над Княгининком, Лищем та Луцьким військовим аеродромом відпрацьовують елементи пілотажу, ближнього високоманевреного повітряного бою та перехоплення повітряних цілей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Списання Показати IP 16 Серпня 2017 22:25
Бюджету іде по плану.
! до Списання Показати IP 17 Серпня 2017 13:29
Вже й спека пройшла, а в тебе загострення ... ? Прийми ліки, нещастя !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus