USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині бельгієць на Land Cruiser спеціально наїхав на чоловіка: іноземця засудили умовно

14 Лютого 2021 20:52
В обласному центрі Волині судили бельгійця, який ще у 2016 році спеціально наїхав на чоловіка автомобілем Toyota Land Cruiser. Суд призначив злочинцю умовне покарання.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Злочин трапився 14 липня в селі Одеради на вулиці Торчинській. Громадянин Бельгії, який є виконавчим директором фірми «Еуроленд», здійснив наїзд на чоловіка автомобілем Toyota Land Cruiser 120, аби спеціально його травмувати. В результаті наїзду потерпілий отримав ушкодження середнього ступеня тяжкості, зокрема переломи ребер.

У суді обвинувачений відмовився давати показання англійською мовою, якою він спілкувався з учасниками кримінального провадження та судом, вказавши, що бажає надавати покази його рідною фламандською мовою.

Натомість захисник обвинуваченого адвокат Коваленко Є.В. наполягала на невинуватості свого підзахисного та вказала, що в матеріалах кримінального провадження відсутні належні та допустимі докази завдання потерпілому тілесних ушкоджень саме середнього ступеня тяжкості. Також вона зазначила, що у медичній документації наявні розбіжності стосовно наявності у потерпілого переломів. Просила виправдати обвинуваченого.

Потерпілий у суді розповів, що в день злочину після словесного конфлікту обвинувачений сів у власне авто, яке навмисно спрямував на нього. Чоловік висловив думку, що обвинувачений хотів його вбити через конфлікт щодо обробітку урожаю. Він просив суворо покарати за вчинене обвинуваченого.

Суд, вивчивши докази, визнав громадянина Бельгії винним. Тож йому призначили покарання у виді 1,5 року позбавлення волі, змінивши на рік умовного.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Дідо Показати IP 15 Лютого 2021 06:32
Та міг того холопа на пса зміняти...дожилися, іноземці корінне населення ставлять автівками.
Пенсіонерка Горбата Показати IP 15 Лютого 2021 07:32
Взагалі на пж треба було..ще ці тут будуть на наших хлопців наїжджати
Ввв Показати IP 15 Лютого 2021 09:08
Самий кращий ..гуман..суд..
Який був в Бельгії і Показати IP 15 Лютого 2021 15:01
Даю 200% якби таке сталось в Бельгії сидів би Українець довго і ніякі гроші не помогли б а в нас ...
А Показати IP 16 Лютого 2021 08:43
Жесть...і це ми рухаємося в Європу? судді схаменіться! То треба було посадити того хлопа за те що не втік від авто,а водієві виплатити моральну і матеріальну допомогу як постраждалому у цій справі. Рік умовно-серйозно? Іноземці поводяться з нами як з б*длом (навіть у нас вдома), а ми посміхаємося і дякуємо.
Волинянка Показати IP 16 Лютого 2021 09:06
Ви ж всієї правди незнаєте. А то нічого що той потерпілий хотів в того Бельгійця землі орендовані віджати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus