USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині боротимуться за «виживання» та перемогу

2 Квітня 2014 09:00
З 1 по 4 травня на теренах «колиски» УПА - у Цуманських лісах Волинської області дві сотні молодих людей, сміливих і завзятих, закамуфльованих та замаскованих боротимуться за «виживання» та перемогу. «Повстанці» відтворюватимуть військовий впоряд та звичаї УПА, дотримуючись суворих правил.



Так, уже вдев’яте молодь зі всієї України збереться на спортивно-патріотичну теренову гру «Звитяга-2014».



Організатори заходу очікують на прибуття понад двох сотень молодих людей із Львова, Луцька, Києва, Рівного, Чернігова, Чернівців, Хмельницького та інших міст України, а також з Білорусі.



Теренівка полягає в наступному: дві команди «воюють» одна проти одної. Кожна має свій табір та прапор. Щоб перемогти, треба відібрати прапор супротивника або «знищити» усіх із ворожого табору. Кожен учасник має нарукавну пов’язку, що символізує життя, щоб «убити» суперника – треба її зірвати.



Організатори «Звитяги» - молодіжна громадська організація «Національний Альянс» - вирішила присвятити цьогорічну теренівку загиблим Героям Майдану.



«Останні вісім років ми присвячували теренову гру воїнам УПА, котрі віддали своє життя у боротьбі за Україну. На кожній грі ми наголошували учасникам, що маємо продовжити боротьбу повстанців і збудувати ту Україну, про яку вони мріяли. Більшість учасників «Звитяги» стали в цій боротьбі на Майдані. «Небесна сотня» - нові Герої України і присвятити цьогорічну теренівку їм - це наш моральний обов'язок», - прокоментувала голова «Національного Альянсу» Майя Москвич.



Організатори запрошують взяти участь хлопців та дівчат у «Звитязі», не лише для того, щоб випробувати себе та пожити чотири дні у повстанських умовах, але й щоб отримати навички, котрі можуть знадобитися у подальшій революційній боротьбі.



Із деталями теренової гри «Звитяга» можна ознайомитися на сайті: http://zvytjaga.org.ua

Зголоситися on-line за посиланням: http://zvytjaga.org.ua/zholoshennja-on-line/



Оргкомітет заходу

м. Луцьк, пр-т. Молоді, 13Б, тел. (0332)78 4977,

e-mail: [email protected]

Контактна особа: Майя Москвич, + 096-148-57-02, e-mail: [email protected]
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
лісовичок Показати IP 2 Квітня 2014 09:22
А Майя не пробувала на якусь роботу влаштуватись? Чи за шниряння по лісах не погано платять?:)
був колись до лісовичок Показати IP 2 Квітня 2014 15:29
так там моральне задоволення можна отримати, а так де то хлопа взяти
)))))) Показати IP 2 Квітня 2014 09:54
Майка чергова
опиум Показати IP 2 Квітня 2014 10:53
а почему не ЗЛЫДЯГА.так и правильнее и привлечет маргиналов.ребята!! пора работать-хотите ЭРАПЕЙЩИНУ.треба на работу приходить и работать а не в Зарницу шпилить .еще холодно в палатках.
Антон Показати IP 2 Квітня 2014 18:12
Ну прокурором не стала, так хоч тут може щось перепаде....
до них Показати IP 7 Квітня 2014 12:48
А удавки поробили і сокири взяли з собою, карти, де криниці позначені, вивчили?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus