USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Браконьєри застрелили на Волині лося

27 Листопада 2018 16:36
Повідомлення про постріли у лісових масивах неподалік села Велика Глуша Любешівського району (Великоглушанське лісництво ДП «Любешівське ЛМГ») надійшло по обіді 27 листопада.

Єгерська служба спільно з працівниками групи оперативного реагування ДП «Любешівське ЛМГ» виїхали на місце, повідомляє прес-служба ВОУЛМГ.

Через настання темряви проводити розслідування оперативно було неможливо. Працівники лісової охорони чергували на місці всю ніч. Сьогодні вранці в результаті пошуків було виявлено тушу червонокнижної тварини – лося.

Місце, де зафіксовано злочин, належить до території національного парку «Прип’ять-Стохід».

Нині на місці працює слідчо-оперативна група.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
мисливець Показати IP 27 Листопада 2018 17:27
Місце, де зафіксовано злочин, належить до території національного парку «Прип’ять-Стохід».Та в тому"парку" постійно стрілянина,єгері,екологи,прикордонники---це найбільші браконьєри,це не природній нацпарк,а казна що.
моска львов Показати IP 27 Листопада 2018 18:54
Стриляли і стриляти будьмо ...
хехъ Показати IP 28 Листопада 2018 04:50
ІНШЕ Суд скасував Наказ Мінекології щодо занесення лося європейського до Червоної книги і визнав протиправними дії про вжиття заходів щодо заборони полювання на нього

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus