USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

На Волині через неправильну роботу шліфувальної машини зайнялася присадибна ділянка

12 Травня 2023 09:16
Минулої доби волинські рятувальники ліквідували дві пожежі на відкритій місцевості й тричі виїжджали на допомогу людям поважного віку.

Про це повідомили в ГУ ДСНС Волині.

11 травня наприкінці дня рятувальники Луцького й Ковельського районів двічі виїжджали на гасіння пожеж сухої трави на відкритій місцевості. У Ковелі на вулиці Володимира Кияна горіли суха трава й чагарник на площі 0,8 га. Горіння ліквідували рятувальники 19-ї ДПРЧ Ковеля. Імовірно, до пожежі призвело необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

У селі Зміїнець Луцького району горіла суха трава на присадибній ділянці. Пожежу, що охопила територію 0,2 га, приборкали рятувальники 2-ї ДПРЧ Луцька. За попередніми даними, горіння спричинило порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації електроприладу (кутова шліфувальна машина). На особу, причетну до виникнення пожежі, складено протокол про адміністративне правопорушення.
Крім того, у Луцьку, Ковелі й Нововолинську рятувальники виїжджали на аварійне відкривання дверей у помешкання , де перебували старші люди.
Зокрема у Ковелі рятувальники 19-ї ДПРЧ відчинили двері й надали медикам доступ до квартири, де перебувала старенька жінка. Вона задихалася й потребувала невідкладної допомоги.
У Луцьку рятувальники працювали на проспекті Грушевського, а в Нововолинську на вулиці Винниченка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 12 Травня 2023 10:37
Сокирою виважувати двері? В наш час є куча набагато швидших і цивилізованих способів відкривання дверей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus