USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

ДТП за участю поліції в Сумах: 7 поранених, 2 – у важкому стані

20 Серпня 2018 08:58
У Сумах кількість постраждалих у дорожньо-транспортній пригоді за участю автомобіля патрульних Toyota Prius та автомобіля Audi зросла до семи осіб.

Про це повідомляється на сайті телеканалу «UA:Суми» за інформацією чергового лікаря Сумської обласної лікарні Олени Гричаненко, передає УНІАН.

За її даними, бригадами «швидкої допомоги» в Сумську обласну лікарню було доправлено п’ять потерпілих, ще двоє людей звернулися за медичною допомогою самі.

«Всі пацієнти, які були доставлені бригадами «швидкої допомоги», знаходяться у стані середнього ступеню тяжкості, але потрібно відмітити, що двоє із них мають тяжкий стан: одна дівчина, 94-го року народження, знаходиться в реанімації, і ще один пішохід був госпіталізований в хірургію, потребував невідкладного оперативного втручання», – зазначила лікар.

За її словами, самостійно звернувся до медиків водій службового поліцейського автомобіля, і стан його здоров’я зараз уточняється в результаті дообстеження. Крім цього, із самозверненням звернулась ще одна жінка – пасажирка Audi.

Тим часом поліція просить відгукнутися свідків зазначеної ДТП.

«Сьогодні о 14:49 на перехресті даних вулиць відбулось зіткнення іномарки та службового авто патрульної поліції. Внаслідок чого тілесних ушкоджень зазнали учасники аварії та перехожі. Наразі правоохоронці з’ясовують причини та обставини дорожньо-траспортної пригоди. Для повного та об’єктивного розслідування керівництво Сумського відділу поліції звертається до очевидців даної події та водіїв, які зафіксували те, що сталося на відео-реєстратори, звернутися до Сумського відділу поліції і дати свідчення», – написала на своїй сторінці у Facebook начальник відділу комунікації Головного управління Національної поліції України в Сумській області Ельвіра Біганова.

Як повідомлялося, вчора, 19 серпня, в Сумах на перехресті вулиць Петропавлівська та Перекопська сталася ДТП з участю патрульного автомобіля Toyota Prius та автомобіля Audi.

За інформацією Біганової, за попередніми даними, службовий автомобіль патрульних їхав на виклик із включеними проблисковими маячками та звуковим сигналом у той час, як по Перекопській їхала Audi у бік вулиці Герасима Кондратьєва.

На перехресті вулиць сталося зіткнення. Audi вдарила поліцейське авто в бік, в результаті чого автомобіль патрульних вилетів на тротуар і перекинувся, збивши групу пішоходів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus