USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині депутати пішли з сесії через «цирк», влаштований колегою

18 Червня 2014 15:41
П’ять депутатів Володимир-Волинської міської ради покинули сесійну залу сьогодні, 18 червня, на знак протесту проти хамської поведінки їхнього колеги скандально відомого депутата Руслана Мороза.

Причиною, що змусила депутатів вийти із сесійної зали в розпал засідання, стала хамська поведінка їхнього колеги депутата Руслана Мороза, котрий, фактично, перетворився на головуючого. Він не лише не давав висловлюватися іншим депутатам, але й відкрито ображав їх називаючи декого з них «недорізаними».

«Я обирався не для того, щоб дивитися на цирк, влаштований одним депутатом, а для того, щоб вирішувати питання громади міста, а робити це в таких умовах неможливо. Я не ходитиму на сесії до того часу доки Руслан Мороз буде депутатом», - прокоментував свій вихід із сесійної зали депутат Леонтій Дмитрук, зятя якого в березні цього року депутат Мороз побив на території місцевого АТП.

Долучилися до Леонтія Дмитрука ще чотири депутати: Віра Чайковська-Тарликова, Надія Цикалюк, Ігор Мацюк та Микола Удуд.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, Руслана Мороза нещодавно судили за хуліганство та побиття людини до втрати свідомості.

Ще раніше Руслан Мороз намагався побити колег по депутатській роботі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
з Володимира Показати IP 18 Червня 2014 16:01
Хто б сумнівався те бидло тепер торжествує. То не депутат то гівнюк
АДВОКАТ до з Володимира Показати IP 18 Червня 2014 17:08
Соціально небезпечного ідіота місцеві гопники на чолі зі своїм кумиром зробили депутатом міської ради.Зрозуміло для чого.Саганюк їх вже втомив, а як старого скомпроментувати? От тобі, Петре, подарунок!!! Сам себе покарав.
бодя до АДВОКАТ Показати IP 19 Червня 2014 06:58
Відхід Саганюка від "престолу" у Володимирі буде ЯК ДРУГИЙ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ. І СТАНЕ Днем міста.
едік до з Володимира Показати IP 18 Червня 2014 17:11
Бидло- це закультурно сказано!
Слабо? Показати IP 18 Червня 2014 16:37
Поведінка Р.Мороза справді заслуговує на критику. А чого "добродії та добродійки" депутати не пояснили всього, що сталося? Чого докладно не розповіла Чайковська-Тарликова, як вона відверто брехала про громадські слухання на рахунок обговорення кандидатів на посаду нач.міліції? Тоді організатори слухань чітко пояснили, що ніякої оцінки давати не будуть кандидата, а передадуть в протокольній формі суть слухань. А Чайковська вже заявила на сесії сьогодні, що "на слуханнях була дана негативна оцінка роботи підполковника Здомищука"? Скільки ця пані буде вже брехати??? Але що цікаво, з нею не пішли свободівці, як видно з переліку "покінувших" залу? "Революційні" ряди у Володимирі розколюються? Як свого часу обласні Автомайдан, Правий сектор та Самооборона?
вадим до Слабо? Показати IP 18 Червня 2014 19:08
Що чайковська що мороз - це одне і теж саме! Якщо ми будем вибирати таких депутатів, то порядку у нас небуде ніколи! Ну а Свобода в нашому місті взагалі Ч--ШНА!!!
єва до вадим Показати IP 18 Червня 2014 21:57
Є Коба, а де партія??? Там що глухонімі всі? Де Мельника сестра? Нах...... німі депутати!!!
думка Показати IP 18 Червня 2014 16:51
Напевне в тому місті, яке заср...лось по самі вуха ще й навіть серед депутатів можна знайти аж пять (!)осіб, які мають хоч краплину людської гідності. А решта в такому випадку хто там? Невже сіренька біомаса нездатна навіть проявити людську повагу самих до себе! Сміх крізь сльози! Ото обранці...
жартівник Показати IP 18 Червня 2014 16:55
Яка громада- такі й обранці!
БЕРКУТ Показати IP 18 Червня 2014 16:56
МОРОЗ - дуже гарний депутат - він справжній патриот міста та України, він не тії гавнюки, що бачать патриотизм у тому як більше абгадіть рускіх...
Мароз Показати IP 18 Червня 2014 17:10
Я нікаво нє гажу, толька пугаю і єб...а бью, я баксьор і трохі дєпутат, лічно ахраняю сільную каманду!
ЖУРНАЛІСТКА Показати IP 18 Червня 2014 17:31
Цинічно і зухвало сивий чоловік на прізвище Саганюк довів історичне прцвітаюче місто до бандитського абсурду, місто стало центром криміналу і контрабандистів.Ніколи не могла подумати, що в місті де пройшло моє дитинство хами і гопнікі будуть депутатами.Про цього ( слів не доберу) читаю на сайті не вперше , невже не можна банді ради дати? Привезіть заїжджих "усмирителів".
Ольга Показати IP 18 Червня 2014 19:05
а чому ж такий опозиціонер Сорока теж не покинув сесійну залу, а інші так звані майданівці? Що немає спільної думки чи вже кожен сам за себе?
Наталка до Ольга Показати IP 18 Червня 2014 21:52
Вони,. напевне до того б*дляцтва вже привикли і їм цей розмовний жанр до вподоби...
поет до Ольга Показати IP 18 Червня 2014 21:54
Сорока опозиціонер- одинак, просто молодий, дурненький , видно, виховали так!
Власкор до Ольга Показати IP 18 Червня 2014 21:58
А Сусік вийшов чи ні?
Анонім Показати IP 19 Червня 2014 07:25
Де....біл неадекватний, хай довідку від психіатра принесе
Про Мороза Показати IP 19 Червня 2014 22:27
Порядний депутат голоси за гроші як дмитрук не купляв за сто грамів як чайковська не купляв нічого не вкрав і не дае злодіям красти от злодії і бісяться а нічого доказати не можуть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus