USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Активісти Володимира не визначилися з кандидатурою керівника міліції

27 Травня 2014 18:46
У Володимирі-Волинському досі не домовилися про кандидатуру на місце очільника міськвідділу міліції. Активісти сперечаються навколо двох кандидатів. Щоправда, невідомо чому саме активісти повинні визначати кандидатуру начальника міліції у Володимирі-Волинському. Адже кадрові питання МВС вирішує відповідна комісія.

Нині виконувачем обов’язків є Володимир Здомищук, який уже близько 20 років очолює міськвідділ.

Містом ширяться чутки, що на посаду начальника він вже ото-от повернеться. Адже його кандидатуру активно лобіював скандально відомий депутат Володимир-Волинської міськради Руслан Мороз.

До слова, як сьогодні уже повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, депутат Руслан Мороз судиться з володимирчанкою Ольгою Нечитайло через те, що вона розповіла про особливості роботи одного із закладів відпочинку міста. У розважальному центрі «Метелик», власником якого є Руслан Мороз, зі слів активістки, постійно вчиняються масові бійки і розпивають спиртні напої неповнолітні.

Під час громадських слухань, розповідає голова міського люстраційного комітету Володимир Грек, активісти висловили свою підтримку іншому кандидату – очільнику Іваничівського райвідділу Віталію Мархальчуку. Однак, висновок, який подали представники обласних структур Автомайдану, Самооборони та Правого Сектору різняться з висновком мешканців міста.
Ольга Нечитайло, своєю чергою розповідає, що під час слухань люди виступали не так за Віталія Мархальчука, як проти Володимира Здомищука, бо її рідне місто починає перетворюватися у кримінальну столицю області, каже вона.

Начальник Іваничівського райвідділу міліції Віталій Мархальчук, зі слів Ольги Нечитайло, показав себе з хорошого боку під час подій Євромайдану, він всіляко допомагав активістам, навіть давав їм шоломи і засоби захисту з райвідділу.

Проте активісти, які приїхали на громадські слухання з Луцька, надали начальнику обласного УМВС Петру Шпизі дещо інші висновки, тому й кандидатуру Віталія Марханчука можуть відхилити. Керівник Автомайдану Волині Ігор Оборонов пояснює, що кандидатуру Віталія Марханчука вони не підтримали не тому, що лобіюють призначення старого начальника. На думку активістів, Віталій Марханчук не впорається з ситуацією в місті, бо він не контролює ситуацію в своєму районі. Мовляв, може, він і хороша людина, але роботу начальника міськвідділу може «завалити», бо так кажуть мешканці Іваничівського району.


Однак мешканці Володимира-Волинського обурені – як так, що до думок мешканців Іваничівського району прислухаються, а до жителів Володимира-Волинського – ні.

Оскільки активісти не можуть дійти згоди з приводу кандидатури начальника Володимир-Волинського міськвідділу УМВС, то планують спільно зустрітися з Петром Шпигою, аби місцевих правоохоронців очолила людина, яка впорається з криміногенною ситуацією в місті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 46
остап Показати IP 27 Травня 2014 19:01
Треби просто цю Володимирську княжу мафію на чолі з "князем" і морозовими бандюками - розігнати! Борбелюків , Кашельків та інших братків самі приборкаємо!!!
ооооо! до остап Показати IP 27 Травня 2014 19:07
А що цього ди*іла ще не прикрили ?
до незнаючих. Показати IP 27 Травня 2014 19:17
Володимир єдине місто де бандюки вказують кого головним мєнтом призначити.А" правий сектор" - боксери які за гроші їздили на антимайдан
Майдан Показати IP 27 Травня 2014 19:39
Якщо вже Нечитайло буде начальника міліції вибирати - то навибирають у Володимирі! Вже начувані про її "подвиги". А Здомищук ніколи начальником ніби ж і не був!!! Для чого обманювати.
Мент Показати IP 27 Травня 2014 19:52
Здомищука тягне ще й місцевий "КНЯЗЬ" (заступник начальника УМВС Нікітюк Олександр), яки кришує контрабанду сігарет та спірту... Чи про це не говорять, бояться, чи давно домовились?????
800 Показати IP 27 Травня 2014 20:31
Не може бути, аби автомайдан не підтримував того, хто підтримував євромайдан. 1."Начальник Іваничівського райвідділу міліції Віталій Мархальчук, зі слів Ольги Нечитайло, показав себе з хорошого боку під час подій Євромайдану, він всіляко допомагав активістам, навіть давав їм шоломи і засоби захисту з райвідділу." 2. "Керівник Автомайдану Волині Ігор Оборонов пояснює, що кандидатуру Віталія Марханчука вони не підтримали" Висновок - хтось продався і накосив непогано бабла. Хто продався, можна здогадатись, скільки бабла накосив - здогадатись важче.
Ввб Показати IP 27 Травня 2014 20:47
З Нікіти такий князь як з мене гопнік,а горілка і сігарєти на місцевому рівні Сатанюк Руслан -згадайте як їх взяла Самооборона приїхав Папин сектор якого спонсорує Руслан чим хизується вони ж з Ямолючкою (власницею)родичі та землякі,а на рівні області з Горбатюком нач.УБОЗ Нікітатрохі не той рівень.На рахунок Здомищука як вже казав Новосад людина з великої букви скільки міліціонерів затримала СБУ до Здомищука питань не було.
знаючий.. Показати IP 27 Травня 2014 21:33
Не Володимир Здомищук ,а Віталій... і не був він начальником ніколи... Людина яка знає свою роботу від А до Я... чи можливо він десь тоже когось кришує??? Ате , що минулий керівник ( харківський) довів місто до кримінального Кодла що кришував їх і збирав дань то це питання чого володимирці тоді не вирішували... Та небуде З домищук начальником( шкода) бо його Цар всія Володимира не хоче, з харківським вони були в долі разом, а з цього нема що взяти... Но Здомищук Людина з великої Букви... і якщо ми будем зважати на свої якісь обіди особисті то матимо у володимирі знову засланих керівників які тільки тей робитимуть що набиватимуть кармани... а Здомищук тут живе несподобалось щось, пішов геть...
Володимир Показати IP 27 Травня 2014 21:35
Вже є всенародно обраний Президент України, пора припинити "революційне" свавілля в розстановці керівних кадрів правоохоронних органів. Допризначалися до втрати Криму і донецької міжусобної війни.
6767 Показати IP 27 Травня 2014 23:09
"Активісти Володимира" ? - пройдисвісти!!! Купка клоунів,нездатних дати ради, та організувати власну справу. Грек-начальник управління торгівлі, Ярмощук(Метелик)-начальник заготконтори, Чайковська-начальник воєнторгу-усі ці б.у.начальнички спромоглися стибрити на розвалі України магазини,бари,склади-АЛЕ ПРОТОРГУВАЛИСЯ ЗА ПАРУ РОКІВ І СТАЛИ ГОЛОДРАНЦЯМИ. Зараз знайшли собі нову забавку-"люстраційний комітет". Якщо вони ще й начальника міліції будуть призначати- біда буде: заставлять у кредит райвідділ і проп'ють...
Ввб до 6767 Показати IP 28 Травня 2014 00:38
Грек кричить стоп контрабанді да люди з тих колес виживають забувся як сам з Ятчуком Славіком і власником Заіра(забув фамілію)возили контрабанду з Польщі етикеткі для рибних консерв.Цикалючка задає питання чи будуть продаватись звання певно свому сину купити хоче прошлий раз вициганила в Сєліванової,а та в свою чергу в Юги Луценка(зі слів Цикалюка він ще чекає коли буде ОРДПС щоб її очолити) в даний момент Цикалючка займається кришуванням свого теперішнього зяття Дємянєнка Слави а він в свою чергу поставляє контрабандою колеса Львівській фірмі ШИПШИНА.За не повний рік погасив кредит 70000€ зробив в будинку подарованому їм тещею ремонт та купив собі Вольво а дружині Форд.Так хто тут без гріха?
горе не бідв до 6767 Показати IP 28 Травня 2014 14:58
Так таки так! З такими люстраторами ніяких агресорів не тра! Самі собі яму вириємо і місто похоронимо! мама -чайка спить і бачить як властвує на всій володимирській землі. Грек все своє вже промотиам на черзі майно громади, а решта теж потайки вже ділять між собою посади
саша Показати IP 27 Травня 2014 23:17
ПСЦ!! Ми що - дебіли! Голвне те, що при владі лишились тіж самі... нічого не змінилось.. Зарас вони зубами вцепились за свої крісла та бізнес... і тягнуть час, видумуючи хз що!! І постає просте питання - для чого ми 2 місяці ходили на площу на ці віча... їздили на майдан... кидали гроші в ці їхні скриньки. І саме головне - вже скільки трун приїхало в наш край, за цей період. І нічог не змінилось!
)))) Показати IP 28 Травня 2014 06:55
якщо володимирці незнають за 20 років як звати їх начальника МВС!( яким він і небув) Постає відповідь не питання, то хтож говорить правду в місті? які люди праві?
вввв Показати IP 28 Травня 2014 08:22
які активісти??? Ви гляньте там половина наркоманів та колишніх зеків
фото Показати IP 28 Травня 2014 08:34
Подивіться останнє фото - наркоман і тільки. Ганьба тим міліціонерам, які воловодяться з таким контингентом і пруться до посад за підтримки таких "активістів".
З міста Показати IP 28 Травня 2014 09:29
Оля Нечитайло ( в осцмережах - Асусена лі, здається)... Дівчинко, не позор тих хлопців, загинули на Майдані! Вибач, але складається враження, що тобі "підфортило" з Майданом, ти скористалася революцією, аби вилізти з того болота, в якому була. Де ти працюєш, чим займаєшся? Піаришся на чужих смертях? Рвеш на собі сорочку за Майдан? А тихцем отримуєш квартиру і влаштовуєш карєру? НУ СКІЛЬКИ МОЖНА??? Чесно, спочатку, була гордість, що дівчина смілива, відважна, а тепер, після твоїх піар-ходів, стає просто неприємно. А заслуга Мархальчука дуже сумнівна. А чого сьогодні ніхто з володимирських "борців" (Чайковська, Карпюк, Коба, Грек) не йдуть до жінок військових і не домогагають їм, не купують бронежилети воякам? Забули вже як в того в таки Яцківа вимагали віддати бронежилети й паплюжили його? ЗАБУЛИ? Заула Чайковська, як возила на Майдан "туристів", які фотографувалися й київський торт купляли й їхализа людські гроші додому? А сама "революціонерка" ночувала в дітей в Києві, а потім розповідала як вона "бореться"?
люблю правду до З міста Показати IP 28 Травня 2014 14:07
Олічка....Чи Асічка... Вже й не знаю як ту кралю величати! Ти шановна загралася в революцію і хочеш під той шумок собі бабосів скосити і квартиру заробити. Не Вийде! Сирота? Та таких як ти в місті чимало і всі вони до речі, випускники місцевої школи-інтернат не хочуть із тобою мати діла і знатися. Чому? Напевно, варто у них поцікавитися... Шкода, що такі люди зараз у Володимирі вирішують кому бути нач міліції. До чого ми котимося? І ще одне запитання до Асі: Коли ти перестанеш паразитувати на темі Майдану? Вже ті загиблі сто раз перевернулися у труні, коли їхні імена злітали з твоїх уст! Вгамуйся дорогенька бьо місто точно взнає "свою героїню"!!!!
глас народу Показати IP 28 Травня 2014 15:50
Цитую: мешканці міста просто обурені ....місто перетворюється на кримінальну столицю....Напевно все так і є, бо купка обкурених активістів, які ніде не працюють і невідь чим займаються, хочуть приймаьти рішення за всіх володимирчан! А хр...н вам шановні! Рилом не вийшли і своїми подвиами не заслужили! Сотні людей з володимира були на майдані, але набільше "прославилася" АКТИВІСТКА ОЛЯ НЕЧИТАЙЛО! не смішіть наші копита! Чим прославилася? Нам розповіли дівчата, які з нею там тусувалися, скоро може вийде аби всі почули про її подвиги
Подоляночка до глас народу Показати IP 28 Травня 2014 17:38
Крім огиди ця херойка більше ніяких емоцій не викликає......недолуге створіння, сфоткалася на память з Русланою....ось і все. Ті, хто дуже переживає за долю країни, міста не афішує цього так голосно, а робить тихо свою справу, а тут, крім дешевого піару ніц.....Пнеться, бідна скаче, а час її вже пробемкав.... ну, не модна вона вже теперка)))) Покровітєльніца її теж якось не в любові володимирської громади....Ну, коротше її пєсєнка спєта, а вона ще дригається і кидається в крайнощі.......
Тато Показати IP 28 Травня 2014 17:19
Що ж че робиться якщо проститутки будуть призначати міліціонерів якщо видалити то скажемо так людина яка займаються сексом за гроші це Оля неч-ло
Знаю що кажу Показати IP 28 Травня 2014 19:27
Привезуть чужинця поїдуть з Волині разом з ним гарантуємо нас багато сили хватить і вміння організувати так що думайте у області чи ви з людьми чи з купкою невдах у яких ніколи у Володимирі авторитету не було не е і не буде
Петру Шпизі Показати IP 28 Травня 2014 19:33
Приїдьте до міського голови якого обрали 77процентів населення і покличе вчителів лікарів виробників підприємців і запитайте кому вони довіряють
володимирчанин Показати IP 28 Травня 2014 20:24
люди та вгамуйтеся ви . Нечитайло нікого не вибирає і зазначте що вона і своїм чортів не аби як дає.подейкують що Карпук від неї на горіхи отримав і люстраційникам вона сказада що цирку наробили. а от Мороз і справді особистість ще та. і наскільки мені відомо вона дуже справедлива людина. те що з недосвідченості нею хтось і скористався то друге питання. а по поводу що не йдуть до жінок то тут ви не справедливі . бо власне коли привесли хлопців а привіз їх Карпук . то коло церкви були майданівці і свободівці та мешканці що поруч живуть. і хлопцю з зорі Карпук похорон організовував. і зарічанського героя вони також перші поїхали. а те що влада не організовала гідну зустріч то не їх проблеми. Нечитайло не піариться емоційна що правда та як на мене робить хорошу справу . Мороз і справді як чиряк на одному місті .
Правда мама до володимирчанин Показати IP 28 Травня 2014 22:34
Оля робить хорошу справу? Яку? Матюжить всіх і всюди підбірним трьохповерховим? З яких це пір добрі справи почали злітати із злого язика? Бігала по похоронах із свободою і сльозу втирала? Ви чьо? Про які добрі справи ви патякаєте? Якби стала в центрі міста (все одно нічого не робить по цілих днях) з скринькоїю і зібрала цим загиблим на памятники, або сказала хоча б шоб великий законотворець Геник мельник замість дешевого вінка дав кілька тисяч рідним загиблих, то тоді можна було б заікнутися про якісь добрі справи. А так...Була колись Селіванова, потім чаковська, а тапір - Оля-Ася- Ассусена (дав же Бог таку хфамілію!) Піар дєло святоє
Микола Показати IP 28 Травня 2014 21:30
Мені соромно за моїх земляків.!!!!Ви повині пишатися що у вас в місті є така жінка,а на томість поливаєте брудом.напевно забули якою вона приїхала з майдану побитою врядчи це назовеш підфортило. Я не буду говорити про Грека Чайківську та інших там і справді рильце в пушку.Та кричати хто с ким спить це вже маразм і немає ніякого стосунку до ситуації в місті. В той час коли ГОПНИК-МОРОЗ коїть теке що й годі сказати.Скажу більше що таке може писати не порядна людина або та якій вигідна така позиція. Що до міліціонера то тут смішно.вона задала правильні питання і зазначила що аналізувати слід усій громаді хто був на слуханнях той почув.ГОЛОВНЕ ЩОБ ЧЕСНИЙ І СПРАВЕДЛИВИЙ БУВ. ПОРЯДНИЙ ТА ЗНАВ СВОЮ СПРАВУ. Шановні земляки пишайтесь такими людьми вони прославляють місто . а поливають брудом лишень ті кому це вигідно аби дескредитувати її і це не зрозуміє лишень недалека людина. Ольго тримайся дівчинко та борися. Не дай їм закрити рота.
юля до Микола Показати IP 28 Травня 2014 22:45
Це дівча невихована б*длячка, яка навіть не викликає до себе жалості. Пишатися нею? Ви при своєму розумі? Хамка, наглійка, безцеремонна особа, яка після майдану привознесла сама себе до таких висот шо бідна вже злізти з них не може. А соь про те що постраждала хватить вже на тому піаритися і підігрівати інтерес до своєї персони....Побили не тільки її одну з Володимира....зрештою були такі люди шо знали шо не можуть поїхати зате кошти давали і немалі. Хто як міг так і допомагав і не варто нас тепер ставити перед нею на коліна...до цього потрібно дорости
До остапа Показати IP 28 Травня 2014 22:30
Ви Б орбелюку можете лише почухати пятку перед сном якщо він захоче бо ти сцикун остапко і розколишся все одно і ще раз дістанеш по морді і побіжить до суду а на виборах люди дали оцінку всій вашій свободі 1,4це ваш потолок
воротар до До остапа Показати IP 28 Травня 2014 22:50
Да свобода облажалася наповну! це ж треба так на деяких дфільницях заледве десять голосів назбирала. Так хотілося тую братію привітати: Кобу, Геника, Карпіка, Славуню, Асічку....Ну всіх тих....лузерів
Айгюль до воротар Показати IP 29 Травня 2014 15:44
Дууууже радію з того, що свободівці ОБЛОМИЛИСЯ!!!!!!! Так і треба! Побачили люди своїх борців! Чому ті вибори не відбулися раніше?
До Миколи Показати IP 28 Травня 2014 22:43
Я знаю що кажу якщо брати гроші за секс то про яку мораль можна говорити а ти дурень Микола якщо хочеш щоб тобою керували аморальні особи то грош тобі ціна
гном до До Миколи Показати IP 28 Травня 2014 22:48
коментар було видалено
Наталія до До Миколи Показати IP 29 Травня 2014 17:50
а у вас є докази що вона бере гроші за секс????
Волонтер. Показати IP 29 Травня 2014 14:40
Здаєть що люди збоживоліли. Працюю в одному з фондів . Спілкувалася з цією панянкою.Склалося лише гарне враження. Коли питали які є потреби. почула відповідь .- Мені нічого не потрібно поможіть хлопцям. Взяла на себе збір хлопців частково допомагала з документами.Складається враження що вона просто дуже боляче наступила комусь на мозоль. Я не мешканка Володимира та навіть я знаю про Мороза оскільки живу в місті яке знаходиться поруч.
правдоруб до Волонтер. Показати IP 29 Травня 2014 15:17
На перший погляд і кропива здається гарною рослиною, не обольщайтеся шановна(((( З Морозом ми якось вже самі розберемося, а та краля останнім часом просто "прикрашає" усілякі народні зібрання та віча своєю красноморвною риторикою, якою бє всіх без разбору! Сидячи біля неї поруч починаєш комплексувати, що ти так завертати язиком не вмієш! Не можна з каки ліпити цяцю повірте мені і не треба нам розповідати байки про її безкорисливість ми тут в своєму великому селі все бачимо, знаємо і чуємо.... Ви собі на цю тему звісно можете пофантазувати, але в місті нам такого чуда-дива не треба!
МАрго до Волонтер. Показати IP 29 Травня 2014 16:06
Ви дуже помиляєтеся стосовно цієї пані....Вміє вона гарно себе подати, внушити довіру, сала за шкіру залити, а потім скупу сльозу пустити, мовляв, невдячні, ви, а я все для вас робила...Ну, прям, всенародна жалільниця, великомучениця, меценатка і вообше, хороша людина. Може й справді цей світ котиться під три чорти, але коли возвеличують таких людей, хочеться провалитися крізь землю. Не ті вони за кого себе видають. Зрозуміло, що не вродився ще той, кому геть всім догодив, але ж давайте, шановні, скидати рожеві окуляри і діяти.
Сашко Показати IP 29 Травня 2014 17:14
Правду кажуть благими намірами вистелена дорога до пекла. Дівчину використали мама Чайка і так далі.А вона вийшла вина. Вона щира дівчина яку збили з пантелику так звані майданівці.Та коли говорити про лукавство то повірте вона не з тих . І справді щира особа . просто звязалась не з тією компашкою. От вони їй мізки і пудрять.Як на мене то краще б з нею поговорив би хтось спокійно з опонентів . Можливо тоді все стало на свої місця. А МОРОЗ і справді скотина ще та!!!!!
Наталія до Сашко Показати IP 29 Травня 2014 17:42
Ви правильно написали. чайковська залуцький і карпюк її використали! Їй треба цим людям плюнути у мордяку і жити без них.
Заріна до Сашко Показати IP 30 Травня 2014 13:08
Підтримую, але думаю, що Олічці варто просто покинути сцену, досить
До наталії Показати IP 29 Травня 2014 23:30
Знаю точно що брала а зарас може перестала хоча страшна сила звички любить дівчисько гроші але не розумію що вони ідуть на користь лише тоді коли зароблені своїми руками або головою а не жіночим органом на букву П спитайте по банях чи е її номер телефону знаю одне ця пляма на довго
Наталія до До наталії Показати IP 30 Травня 2014 18:38
о це так.......не думала про неї такого......
До наталії Показати IP 30 Травня 2014 23:53
На майдані її називали маріонетка по секрету бо там все добре видно хто е хто
майданівець Показати IP 31 Травня 2014 10:01
На майдані вона завжди була перша. Навіть коли інші побігли вона залишилась з мужиками. і ніколи не була маріонеткою. Дбала аби іншим було добре. Брехуни і є брехуни . Та забули що є ті які були з нею і знають її яка була і можуть сказати. Винисла 2 поранених постраждала сама таке маріонетки не роблять. Народ ви вже не знаєте до чого придертись фігню тут дряпаєте. Марвонетка. а п..ц та вона депутатів верховної ради посилала і не дивилась. ХВАТИТЬ СРАКОЛИЗИ САГАНЮКІВСЬКІ. ВСЕ ЛАФА ЗАКІНЧИЛАСЬ.
українець до майданівець Показати IP 31 Травня 2014 11:32
Брр...Як страшно! Чого як тільки думка суперечить вашій, то одразу саганюківські? заспокойтеся, без його вказівки таких клоунів як ви будемо пинати постійно!!! Хватить вже спекулювати Майданом! Зрештою не ви одні його зробили і підтримували. Навіть дуже великі наівняки вже нині вам не вірять і таким як ваша Ольга! Ше до влади не дорвалися а вже встигли хапнути грошенят, шо люди на майдан збирали ( чайка гол.бух була) тепер свого нач.міліції сунуть, потім ще якогось угодного будуть пропихати. Ви шо там на сонці перегрілися, вам хто давав такі повноваження? Самі собі? То знайте, шо такі навіжені кадри як ваша Оля точно залишаться без портфелів
Ольга до українець Показати IP 31 Травня 2014 22:47
так вони з цикалючкою половини грошей зібраних вкрали! а сказала ця хапуга, що десь поділись ці кошти...А тепер ця люстраторка буде головою партії у місті. А голова партії то бандюган і аферист. почитайте http://volodymyrforum.com.ua/viewtopic.php?f=3&t=19
майданівець Показати IP 1 Червня 2014 09:47
Так Нечитайло до влади і не рветься і портфелі їй не треба))))тай доступа до грошей в неї не має не бридумуйте казок. Не знаю як там на рахунок Цикалюк чи Чайковської та це точно не про Нечитайло.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus