USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині діти розфарбували зупинку під українські мотиви

17 Червня 2015 08:18
Маками, соняшниками та надписом «Україна понад усе!» прикрасили зупинку громадського транспорту діти разом з директором школи.

Так, у селі Острівок Камінь-Каширського району діти 1-4 класів на чолі із директором місцевої школи Ніною Вікентіївною Найдич розфарбували внутрішню частину зупинки громадського транспорту під українські національні мотиви, а зовні прикрасили її написом «Україна понад усе!».

Щоб показати свої вміння діти користувалися акварельною фарбою та зобразили на старих бетонних стінах зупинки маки, соняшники, дзвіночки, струмок, червону калину, усміхнене сонце тощо. Помітно, що в цих дитячих малюнках вбачається мирне життя, якого так не вистачає в Україні, а також любов до Батьківщини.

Трасою курсують автобусні сполучення до села Черче. У кожного, хто проїжджає повз – складається приємне враження про село та й місцевих жителів зупинка милує око.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 17 Червня 2015 08:44
Як символічно, стара занюхана і облуплена зупинка, зате, тепер в розмальовках і патріотичних орнаментах.
Штефан, Луцьк Показати IP 17 Червня 2015 08:52
Там все занюхане. Окрім людей. Це Полісся. Голова сільради - суддя, прокурор, нач.міліції, слідчий... Роботи нема. Правди нема. Грошей нема. Хабарі - натурою. Можна вночі, якщо ти гарна жінка, або самогоном... Інтелігенція і найвища каста - учитель, фельдшер, зав.клубом, бібліотекар, продавець магазину. Поїдь туди "лучанине" і переконайся.
анонім Показати IP 4 Липня 2016 22:44
Гей,ви ,лучани. Як ви можете таке писати?В цьому селі живуть гарні і порядні люди.А у вас дійсно занюхана душа.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus