USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині чоловік вбив дружину, яку застав з коханцем. Тіло знайшла дочка

8 Жовтня 2020 11:28
У селі с. Вічині Рожищенського району малолітня дівчинка знайшла в погребі мертвою свою маму. Жінка була голою.

Про це повідомляє Волинь-нова.

Зі слів односельчан, причиною трагедії могла стати сварка через ревнощі чоловіка. У подружжя було троє дітей.

Як повідомили у пресслужбі поліції Волині, учора ввечері, 7 жовтня, до поліції надійшло повідомлення про виявлення тіла жінки з забійними множинними ранами обличчя й голови. Виявили її в одному з сіл Рожищенського району на території власного домоволодіння у погребі.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Рожищенського відділення поліції та працівники управління карного розшуку ГУНП.

Правоохоронці встановили, що до нанесення тяжких тілесних ушкоджень, які спричинили смерть потерпілої, причетний її 41-річний чоловік.

Як виявилось, прийшовши додому, той застав жінку з сусідом. Спочатку він наніс тілесні ушкодження сусідові та вигнав його. Потому на ґрунті ревнощів завдав тяжких тілесних ушкоджень дружині, від яких вона, ймовірно, й померла. Остаточну причину визначить експертиза.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілої. Нині чоловік затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
HDR Показати IP 8 Жовтня 2020 12:35
Вигнати, тайусе треба було.
Волинянин Показати IP 8 Жовтня 2020 13:13
Отак ізза хтивого вареника троє дітей фактично залишились сиротами..батька тепер вони побачать нескоро..якщо взагалі побачать. Сумно.
лучанка Показати IP 8 Жовтня 2020 13:16
Невже люди можуть жити в такому свинарнику? І в цій антисанітарії ще троє дітей живуть. Може, не тільки в ревнощах справа?
Куні Показати IP 8 Жовтня 2020 13:20
В такому срачі тільки й з сусідом човптися було!!!
777 Показати IP 8 Жовтня 2020 13:24
Судя по порядку в доме.сильная хозяйка была.еще и по соседям бегать успевала.сувенир а не жена.
Павлик Морозов Показати IP 8 Жовтня 2020 15:11
В таких умовах живуть більше половини наших українців. Приїдьте на полісся на хутора, де ще не має газу та води з каналізацією, де ще палять грубку брикетом або дровами, де один колодязь на дві чи три сім'ї і побачите чим ці люди багаті. Я по роботі поїздив по всіх кутках нашої держави. 11 година дня, заходжу до сім'ї на подвір'я, корова в говні по коліна стоїть, ніхто не виганяє на пасовисько, на ганку стоять троє 3-5-7 рочків діток, менша дістає з носа кози та пхає до рота, діти нечесані не миті. Питаю дітей, а де мати чи батько, заходжу до хати, в хаті так точно як на цих фотографіях, на столі недопита пляшка з самогонкою, батько дітей спить п'яний, мати пішла на роботу. Одним словом середньовіччя. Інших слів тоді у мене не було.
Лучанин до Павлик Морозов Показати IP 8 Жовтня 2020 15:51
Ти про лугандон розповідаєш?
Я до Павлик Морозов Показати IP 8 Жовтня 2020 19:48
Частенько буваю, як ви тут написали, на поліських хуторах, де немає газу і води. І отакі хати бачу дуже рідко. Це переважно або одинокі алкаші, або одинокі люди 75+,які починають стягувати у хату все, що бачать. Хтось багатше, хтось бідніше живе. Але отакого срачу особисто я ще не бачила. Про один колодязь на три сім'ї навіть і не чула. Зараз навіть пенсіонери по можливості собі колонки попробивали, щоб не надриватися і не тягнути воду у руках. Молоді сім'ї будуть великі просторі будинки,часто 1,5 і 2-поверхові. З ванною, туалетом. Звісно, що у кожному селі знайдеться така сім'я, як ви описали. Дуже шкода діток, які майже завжди продовжують долю батьків і спиваються.
Павлик Морозов-троли до Я Показати IP 9 Жовтня 2020 15:33
Цей от павлік морозов, судячи зі всього, такий же як і справжній павлік, той що батька на смерть відправив. Такі г*иди зараз теж розплодились... От і цей просто повітря за гроші портить, бо на мєнтовській пенсії йому на алкашку не хватає.
Павлик Морозов до Лу Показати IP 8 Жовтня 2020 16:32
Ні ти наш дорогий та допитливий Лучанин, це не Лугандон, це якраз Волинь, Маневицький район, села не бажаю називати.
для читача Лучанин Показати IP 8 Жовтня 2020 17:10
Уповноважена Верховної Ради України з прав людини Л.Денісова повідомила, що понад половина всього населення України перебуває за межею бідності. За її словами, на одну людину на місяць прожитковий мінімум в Україні становить близько 75 доларів. Мінімальна зарплата в країні - 176 доларів. В Україні спостерігається таке явище як бідність працюючих. За оцінками експертів, кожному третьому працюючому не вистачає заробітної плати на задоволення необхідних життєвих потреб, а кожен другий працездатний працює на умовах вторинної зайнятості, - зауважила омбудсман. Денісова зазначила, що в Україні на 44% зросла заборгованість з виплати зарплат, зараз борг сягнув вже 5 600 000 000 грн.
Я до для читача Лучанин Показати IP 8 Жовтня 2020 19:39
А при чому тут бідність непрацюючих і борги по зарплатах до срачу в хаті?? Чи ви думаєте, якби власникам отієї хати на фото дати 500 доларів зарплати, то у них відразу ідеальна чистота буде? Я знаю людей, які перебиваються від копійки до копійки, але дома чистота ідеальна. А тут свинюшник якийсь, як взагалі можна у такому *** жити.
Андрій Показати IP 9 Жовтня 2020 09:13
Звертаю до журналістів які це написали , якщо не знаєте правди то краще нічого не пишіть ! У с.Вічині ніхто в нас тут нікого не вбивав , виправте будь ласка сило !
Володимир до Андрій Показати IP 9 Жовтня 2020 20:03
А ти виправ сИло на сЕло,будь-ласка)
123 до Володимир Показати IP 9 Жовтня 2020 23:33
"Будь ласка", до речі)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus