USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Державні програми «Доступне житло» повинні працювати*

14 Вересня 2015 11:30
В Українському домі 10 вересня відбулися Загальні Збори Конфедерації будівельників України.

Представник Конфедерації будівельників України у Волинській області, генеральний директор ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат» Руслан Вайман поставив питання негайного відновлення фінансування державних програм «Доступне житло 30/70» та пільгового кредитування населення – в першу чергу для сімей учасників АТО. При цьому наголосили, що вказані програми надзвичайно ефективно спрацювали в Луцьку з 2010 р. по 2013 р.

Так, завдяки цим програмам волиняни придбали квартири в житлових комплексах на вулиці Федорова в Луцьку (108-квартирний житловий будинок, 72-квартирний житловий будинок та 81-квартирний житловий будинок) та 107-квартирний житловий будинок на вулиці Ветеранів, що були побудовані акредитованим учасником даних програм - ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат».
Негайне введення в дію цих програм забезпечить квартирами тисячі громадян України та покращить ситуацію в будівельному комплексі.

Заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Абрамовський Р.Р. повністю підтримав пропозиції Волині та підкреслив, що Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України пропонує Верховній Раді відновити фінансування програм «Доступне житло 70/30» та пільгове кредитування. При цьому розмір фінансування даних програм очікується з розрахунку 1 мільярд гривень на програму.

Програми «Доступне житло 30/70» та пільгове кредитування населення - це мотивація для будівельних компаній створювати нові та комфортні житлові будинки, а для мешканців міста ці програми збільшують можливості придбання нового житла.

ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат» відповідально виконував усі зобов’язання по даним програмам і мешканці вищенаведених житлових будинків задоволені результатом. Саме тому, 171 - квартирний житловий будинок на вулиці Дмитра Іващенка в Луцьку, що повністю відповідає всім вимогам Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, може брати участь в державних програмах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus