USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На волинському підприємстві працівник пережив клінічну смерть

1 Вересня 2016 17:47
У працівника «Ковельтепло» на робочому місці сьогодні, 1 вересня, стався сердечний приступ, в результаті чоловік пережив клінічну смерть. Медики швидкої допомоги, які прибули на виклик, провели невідкладну реанімацію та «повернули чоловіка з того світу».

Про це журналістам Інформаційного агентства Волинські новини стало відомо з власних джерел.

Випадок стався у котельні, що знаходиться на вулиці Незалежності у Ковелі та підпорядковується підприємству «Ковельтепло». Близько 12:00 знепритомнів 58-річний оператор котельні.

Медики «швидкої допомоги», які прибули на місце виклику, діагностувати у чоловіка клінічну смерть та провели невідкладні реанімаційні заходи на місці. За допомогою дефібриляції серця медикам вдалося відновити серцебиття та стабілізувати стан хворого.

Пацієнт був доставлений в Ковельську центральну міську лікарню без свідомості. Наразі чоловік перебуває під наглядом медиків.

Цікаво що, в адміністрації підприємства теплових мереж «Ковельтепло» за станом на 17:00, 01 вересня, про випадок з їхнім працівником нічого не знали. Коли журналісти ІА Волинські Новини попросили адміністрацію перевірити інформацію, юрист підприємства заявила, що в кінці робочого дня вже нічого не зможе дізнатись.

«Там щось сталося в обідню перерву, здається йому стало зле. Зараз я вже нічого не дізнаюсь, тому що у нас закінчується робочий час» - прокоментувала ситуацію юрист підприємства.

Раніше повідомлялось, що сьогодні, у четвер 1 вересня близько 11 години ранку в Луцькій загальноосвітній школі-ліцеї №22 під час урочистої лінійки у жінки зупинилося серце. Мама одного з учнів знепритомніла, пізніше виявилось, що у неї медики констатували зупинку серця. Після здійснення реанімаційних заходів стан жінки вдалося стабілізувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
до ВН Показати IP 1 Вересня 2016 21:01
серцевий напад
Анонім Показати IP 2 Вересня 2016 01:02
Лікарі просто зробили свою роботу
лучанка до Анонім Показати IP 2 Вересня 2016 15:17
Добре, що є небайдужі лікарі. Дякуємо їм!
Анонім до Аноніма до Анонім Показати IP 3 Вересня 2016 13:32
Ви з таким "пофігізмом"сказали :"ПРОСТО ЗРОБИЛИ СВОЮ РОБОТУ" ніби щодня рятуєте по 5 людей від смерті! Низький уклін працівникам швидкої допомоги ,бо вони на це заслуговують!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus