USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У луцькій школі під час лінійки у жінки зупинилося серце

1 Вересня 2016 14:05
Після урочистостей з нагоди свята Першого дзвоника у однієї з матерів стався серцевий напад - жінка втратила свідомість. Медики швидкої допомоги, які приїхали на виклик, діагностували у жінки зупинку серця та провели невідкладну реанімацію.

Подія трапилась сьогодні близько 11 години ранку в загальноосвітній школі-ліцеї №22, що по проспекту Відродження. 37-річна жінка, мама одного із школярів, під час шкільної лінійки втратила свідомість. Жінка, яка знаходилась поруч, покликала медсестру та спробувала надати першу допомогу.

«Вона впала і не дихала, тому одразу викликали швидку допомогу», - розповідає очевидиця подій.

Швидка допомога прибула на місце за 5 хвилин після виклику. У непритомної не було пульсу та дихання, медики діагностували раптову смерть, та провели негайні реанімаційні заходи із застосуванням дефібрилятора.

Завдяки реанімаційним заходам вдалося відновити тиск та пульс у непритомної, бригада швидкої допомоги доставила жінку в міську клінічну лікарню. Лікарі діагносували у хворої гіпоксію (кисневе голодування мозку). Наразі пацієнтка перебуває у комі, проте медики запевняють, що небезпека для життя минула.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Капець Показати IP 1 Вересня 2016 14:13
бідна дитина це ж який стрес отримала.
Лучанин Показати IP 1 Вересня 2016 14:30
Як добре . що все було вчасно і небайдужа жінка . і медсестра , і швидка за кілька хвилин !Головне небайдужі люди і професіонали ! Одужуйте !
Віктор Показати IP 1 Вересня 2016 14:38
У 37років гіпоксія в такій формі, це часто буває від зловживання курінням та алкоголем. Зараз жінки смалять більше за чоловіків, додати офісні режими роботи й в результаті такі наслідки.
лучанин до Віктор Показати IP 1 Вересня 2016 15:59
про причину ніхто не знає. але те що зараз повно курящих жінок, які курять кожну півгодину і пють каву, це факт. йдеш по центру і бачиш що курящих дівчат набагато більше як хлопців. це як пошесть якась пішла. ці тупі дівчата не розуміють, що цим вони прискорюють старіння свого організму та плюс хвороби всякі. дівчата, якщо ви хочете постаріти швидше і мати погану шкіру, то куріть далі...
ES до Віктор Показати IP 1 Вересня 2016 16:34
Ні, це наслідки нашого скотського життя з постійною нестабільністю і невпевненістю в завтрашньому дні, коли весь час на нервах і на роботах і вдома, а жінки здебільшого крім повного робочого дня мусять ще й дома пахати і дитину виховувати, вчити, розважати, бо чоловіки часто вміють лише триндіти, ще добре якщо не п"ють і хоч, якісь гроші заробляють. От і не витримують - не залізні ж.
Анонім до Віктор Показати IP 1 Вересня 2016 19:12
Гіпоксія в даному випадку через зупинку сердця, оскільки воно не перекачує кров і мозок залишається без кисню. Вік тут ні до чого. Якщо сталась зупинка серця, значить воно вже було хворе. А взагалі, як правильно написав ES - це через наше таке життя.
Guest Показати IP 1 Вересня 2016 14:38
Правду кажуть - відмінити ті "лінійки" на сонці!
Віктор Показати IP 1 Вересня 2016 14:57
І жінку шкода дуже !!!
Іван Показати IP 1 Вересня 2016 14:58
І лікарям дякувати треба молодці що врятували і БОГУ ДЯКУЄМО
Роман Показати IP 1 Вересня 2016 15:19
Люди молодці, і батьки, та лікарі, головне щоб залишалися людьми, і не відвертатися, та допомогти. Дитину школа дуже, стрес великий пережила, нехай матуся швидше одужує!
Коля Показати IP 1 Вересня 2016 15:55
Дай Боже здоров'я цій сім'ї.
Марія Показати IP 1 Вересня 2016 16:28
Боже,будь милостивий до неї грішної.
олена Показати IP 1 Вересня 2016 20:42
Хай Бог допомогае.
Анонім Показати IP 1 Вересня 2016 22:53
Божедайійздоровя
Ковельчанин Показати IP 2 Вересня 2016 11:51
У Ковелі теж 1 вересня сталася подібна ситуація. Теж в одній із шкіл, але сталася зупинка серця у одного з працівників підприємства, яке проводило роботи у школі. "Швидка" приїхала за 3 хв., після проведених реанімаційних заходів теж із застосуванням дефібрилятора, хворого вдалося врятувати. Зараз він перебуває на лікуванні в реанімаційному відділенні Ковельської райлікарні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus