USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині дві ОТГ просять оголосити вибори

11 Травня 2018 16:52
Дві ОТГ із Луцького району вже надіслали всі необхідні документи в Центральну виборчу комісію України, аби на Волині оголосили вибори в їхніх громадах.

Про це розповів директор Волинського Центру розвитку місцевого самоврядування Анатолій Пархом’юк під час прес-конференції у Волинському Центрі розвитку місцевого самоврядування.

«Документи щодо оголошення виборів у ЦВК вже надіслали дві ОТГ: Липинська та Підгаєцька. Фактично вони вже доходять до фінального етапу створення громади і готуються до виборчого процесу, який, ймовірно, відбудеться вже цього року», - інформував Анатолій Пархом’юк.

ЧИТАТИ ЩЕ: НАЙБІЛЬШІ МІСТА ВОЛИНІ – В ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЙНІЙ ОБЛОЗІ

Та додав, що активно в цьому напрямку працюють і щодо утворення Мар’янівської ОТГ.

Нагадаємо, що цього року вже відбулися вибори в Торчинській ОТГ і може створитися ще одна ОТГ в Камінь-Каширському районі - Сошичненська ОТГ. Окрім цього, Сокиричі йдуть на об’єднання із Ківерцями та Суськом, таким чином, утворюється ОТГ з центром у Ківерцях. Загалом, в області вже створена 41 громада.

Під час прес-конференції також розповіли про перспективи об’єднання сіл із містами обласного значення на Волині.

Довідково. Волинський ЦРМС створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus