USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На Волині дитина смертельно травмувалася, упавши з велосипеда

8 Грудня 2014 10:47
Упавши з велосипеда, дитина отримала тяжкі травми голови, внаслідок яких померла на місці пригоди, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

Підсудний у стані алкогольного сп'яніння, рухаючись автодорогою Грем'яче-Скреготівка Ківерцівського району на велосипеді, необладнаному додатковим сидінням, перевозив дитину дошкільного віку. Хлопчик сидів на багажнику велосипеда, однак не втримався і впав, вдарившись головою об дорожнє покриття. Травма скроневої ділянки голови для дитини стала смертельною.

Щодо чоловіка правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 291 (Порушення чинних на транспорті правил) Кримінального кодексу України.

Ківерцівський районний суд Волинської області визнав волинянина винним у вчиненні кримінального правопорушення. Але, зважаючи на укладену угоду про примирення між постраждалою стороною та підозрюваним, Феміда призначила узгоджене покарання у виді обмеження волі на строк півтора року з іспитовим терміном один рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus