USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині формуватимуть перелік інвестпроектів на 2018 рік

12 Червня 2017 14:13
Приступати до формування переліку інвестиційних проектів, що будуть фінансуватися з коштів Державного фонду регіонального розвитку закликають представників місцевої влади.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської ОДА 12 червня.

Начальник управління капітального будівництва облдержадміністрації Лілія Павлова повідомила, що до переліку інвестиційних проектів регіонального розвитку, які можуть фінансуватися за кошти Державного фонду регіонального розвитку, цьогоріч увійшли 22 проекти з обсягом фінансування за кошти Державного фонду регіонального розвитку 113,1 мільйона гривень та з місцевих бюджетів – 35,4 мільйона.

Тепер потрібно приступити до формування переліку інвестиційних проектів, які можуть фінансуватися за кошти ДФРР у 2018 році. Посадовець наголосила, що 2017 року діє норма щодо спрямування на реалізацію проектів, що передбачають розвиток спортивної інфраструктури та енергоефективності державних та комунальних закладів не менше 10% коштів ДФРР, виділеного для регіону.

Посадовець зазначила, що до переліку проектів на 2017 рік без конкурсу увійшли перехідні проекти, плани реалізації яких становлять більше одного року. Серед них – будівництво шкіл в селах Любохини, Осівці, Вербка, ДНЗ в Ратному, реконструкція Горохівської школи імені Івана Франка з добудовою їдальні та зали для занять хореографією, будівництво спортивних майданчиків зі штучним покриттям на території Рожищенської районної дитячої спортивної школи. Термін завершення цих проектів – 2018 рік.

Нагадаємо, нардеп Ігор Гузь назвав «ганебною помстою голови ОДА» розподіл коштів ДФРР у 2017 році.

«Комісія на чолі з горе-губернатором Володимиром Гунчиком, де переважна більшість чиновників йому підпорядковані, розділила ці 113 мільйонів так, що з них: Ковельський виборчий округ №21 отримав - 46% коштів, а мій виборчий округ №19 – всього 4%! Де справедливість?» - наголошував нардеп з трибуни Верховної Ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus