USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Ганебна помста голови ОДА»: як розподілили кошти ДФРР на Волині

9 Червня 2017 15:10
Народний депутат України Ігор Гузь звернувся до волинян із трибуни Верховної Ради щодо ситуації із розподілом коштів Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) в області.

Як заявив нардеп, губернатор області Володимир Гунчик спрямовує основні кошти в округи, де більшість чиновників йому підпорядковані, натомість залишаючи мізер для інших округів, повідомили у прес-службі нардепа.

Такий розподіл коштів Ігор Гузь назвав "ганебною помстою голови ОДА".

Як зазначив нардеп, ДФРР, що створений для соціально-економічного розвитку регіонів України, нещодавно спрямував для Волинської області 113 мільйонів гривень.

Однак розподіл цих коштів з держбюджету, на переконання нардепа, не можна назвати пропорційним: «Комісія на чолі з горе-губернатором Володимиром Гунчиком, де переважна більшість чиновників йому підпорядковані, розділила ці 113 мільйонів так, що з них: Ковельський виборчий округ №21 отримав - 46% коштів, а мій виборчий округ №19 – всього 4%! Де справедливість?» - наголосив нардеп.

Ігор Гузь звернувся до громади свого виборчого округу: «Шановні жителі Іваничівського, Володимир-Волинського, Любомльського районів, міст Володимир-Волинський і Нововолинськ! Комісія на чолі із губернатором Волинської ОДА, який свідомо робить все можливе, щоб мої виборці отримали значно менше коштів, ніж всі інші, - постійно вставляє палки в колеса!» - зазначив він і додав: «Ця людина робить все можливе, щоб школи, дитячі садки будинки культури, дороги в моєму окрузі коштів не отримали!»

«Такий розподіл коштів – це ганебна помста голови облдержадміністрації за мою принципову позицію!» - зауважив нардеп.

Ігор Гузь наголосив, що незабаром надішле депутатське звернення до Прем’єр-міністра України Володимира Гроймана щодо перевірки рішення комісії Волинської ОДА про розподіл коштів ДФРР у Волинській області.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЗА РОЗМІРОМ ЗАРПЛАТИ ГУНЧИК «ОБІГНАВ» ГУБЕРНАТОРІВ-СУСІДІВ І УВІЙШОВ У ТОП-7

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Володимирський контр Показати IP 9 Червня 2017 15:15
Аааааа! Зрадаааааа!
Думаю до Володимирський контр Показати IP 9 Червня 2017 16:16
Гунчика давно пора звільняти- такого бездарного керівника ще на Волині не було
Люба Показати IP 9 Червня 2017 16:57
За яку позицію? В Гузя є позиція? Гузь член влади чи вже вийшов мо з коалициї?
Андрій Показати IP 9 Червня 2017 21:02
А що не правду каже? у нас 17 районів і 4 міста, а не 100. Чому виділили менше як по 1% на район?
? до Андрій Показати IP 10 Червня 2017 17:08
Гроші дають тим хто щось робить...а давати аби давати всім порівну немає сенсу.Працювати треба,буде допомога.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus