USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині футбольний клуб відсвяткував десятиріччя та зібрав 16 тисяч для 14-ї бригади. Фоторепортаж

26 Червня 2022 22:46
Футбольний клуб «Духче» вирішив відсвяткувати своє десятиріччя благодійним турніром, на якому збирали кошти на потреби 14-ї окремої механізованої бригади. Волинські воїни нині захищають Україну на передовій.

У гості до господарів турніру та іменинників завітали ФК «Маневичі», ФК «Тайм Ковель» та ФК «Вікторія». Під час відкриття вболівальникам розповіли про історію ФК «Духче» та, звичайно ж, не забули про війну, віддавши шану загиблим українським героям хвилиною мовчання.
Головний тренер ФК «Духче» Сергій Подригуля подякував командам, які прибули на турнір, та відзначив, що йому дуже приємно тренувати команду, адже «Духче» – це насамперед колектив, який має свої жарти, свій дух та дружність. Натомість перший тренер ФК «Духче» Володимир Сладковський наголосив, що Україна жила, живе і буде жити, адже саме завдяки воїнам команди можуть виходити на поле та грати у футбол.
Після привітань учасників змагань розпочалися футбольні баталії. У півфіналах «Тайм Ковель» та «Духче» розгромили своїх суперників – «Маневичі» та «Вікторію» відповідно (4:1 та 4:0).
У матчі за бронзу сильнішими виявилися «Маневичі», які впевнено обіграли «Вікторію» – 3:1. А ось долю золотих та срібних медалей вирішила серія пенальті. В основний час команди розписали нічию 1:1, а в ударах з одинадцяти метрів влучнішими були футболісти з Ковеля, здолавши господарів турніру.
Проте головне у таких турнірах зовсім не перемога, про що й наголосили організатори, адже футбольному клубу «Духче» вдалося не лише відсвяткувати своє десятиріччя, а й зібрати 16 тисяч 205 гривень на потреби воїнів 14-ї бригади.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Він Показати IP 26 Червня 2022 23:48
А де ж дівся з новин наш могутній клуб ФК Волинь?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus