USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Волинські гірники вимагають відставки керівництва шахт

27 Березня 2014 11:21
Щороку видобуток вугілля на волинських шахтах зменшується, а штатних працівників, зокрема у складі шахтоуправління, збільшується.

Про це стверджують гірники, які й обурені «роздуванням» штату, погіршенням умов праці, застарілим обладнанням, що, з їх слів, стає навіть небезпечним для життя.

26 березня біля будівлі ДП «Волиньвугілля» відбулися збори нововолинських шахтарів. Навіщо вони зібралися, розповів Олег Філінюк, підземний робітник шахти № 1, повідомляє «Нововолинський інформаційний портал».
Нагадаємо, що шахтоуправління, де гірники вимагають зменшення штатних представників – це три нововолинські шахти ДП «Волиньвугілля» - №1, 5, які об’єднані в одну виробничу структуру - шахтоуправління «Нововолинське», та шахта №9.

Збори відбулися біля входу в приміщення ДП «Волиньвугілля». На них, окрім шахтарів та їх начальства, були присутні представники профспілок, депутат Волинської облради Євген Недищук та декілька місцевих нардепів.


Кожен із присутніх міг особисто запитати у діючих керівників шахт щодо ймовірного поліпшення умов праці, гідної заробітної плати, прохали не нав’язувати гірникам банківські послуги філії «Сбербанк Росії» та інші питання. Чого домоглися шахтарі – дивіться на відео.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus