USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

На Волині громадам передали ще п’ять шкільних автобусів

9 Листопада 2023 18:18
Ще п’ять шкільних автобусів передали сьогодні для освітніх закладів територіальних громад Волині.

Про це повідомили у Волинській ОВА.

«Це чергова партія для поповнення шкільного автопарку, з якого були вилучені автобуси на потреби військових», – повідомив начальник ОВА Юрій Погуляйко.

Очільник області особисто вручив ключі від транспорту представникам Забродівської, Колківської, Копачівської, Сошичненської та Старовижівської тергромад.

«Придбання транспорту – це результат спільних зусиль влади області, територіальних громад і держави. Закуплені автобуси за рахунок субвенції з державного бюджету та коштів місцевих бюджетів», – поінформував Юрій Погуляйко.

З початком повномасштабного вторгнення, на військові потреби вилучили 66 шкільних автобусів, які перебували на балансі громад. З відновленням стаціонарного навчання знову постало питання про вчасний доїзд учнів до навчальних закладів.

У серпні та вересні 2023 року шість шкільних автобусів уже отримали заклади загальної середньої освіти Рожищенської, Локачинської, Підгайцівської, Рівненської, Маневицької та Шацької територіальних громад.

Загалом парк шкільних автобусів тепер налічує 224 одиниці техніки, якими підвозять понад 15 тисяч учнів. Залишається потреба ще у 55 шкільних автобусах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus