USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині ліквідували цех з виробництва горілчаного фальсифікату

22 Лютого 2016 09:35
Підпільний цех з виготовлення фальсифікованої горілки викрили у Володимирі-Волинському під час проведення операції «Акциз-2016».

Про це інформує оперативне управління ГУ ДФС у Волинській області.

Зокрема, у рамках розслідування кримінального провадження працівники оперативного управління та слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Волинській області на підставі ухвал Луцького міськрайонного суду провели 2 обшуки.

Під час огляду житлових і гаражних приміщень у мешканця Володимира-Волинського, який цілком ймовірно організував цей незаконний бізнес, виявлено обладнаний підпільний цех із виробництва фальсифікованої алкогольної продукції без автоматизованої лінії для масового виробництва. В ході обшуку вилучено 2,8 дал готової алкогольної продукції вартістю 3,1 тисячі гривень, порожні скляні пляшки, корки, пластикову тару, шланги, що використовувались громадянином в ході здійснення протиправної діяльності.

Тим часом, здійснюючи обшук у транспортному засобі марки Volkswagen Pasat B4, з незаконного обігу вилучено 0,4 дал фальсифікованих алкогольних напоїв загальною вартістю 0,5 тис. грн. і грошові кошти в кількості 200 гривень. Автомобіль, з якого безпосередньо здійснювалась торгівля нелегальним спиртним, правоохоронці теж вилучили.

На даний час вирішується питання про призначення судових експертиз.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вася Показати IP 22 Лютого 2016 09:49
Сагану гуральню прикрили
Клава Показати IP 22 Лютого 2016 10:14
Слава Україні !!!У Беларусі за це - 8 років без права листування, А у нас Героям Слава !!!
Клоун до Клава Показати IP 22 Лютого 2016 11:34
Клава-шалава, а до чого тут "Слава Героям!"?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus