USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Махінації з чергами на житло по-волинськи: була першою, стала 143-ю

3 Червня 2014 17:41
Волинська обласна та Луцька міська ради «крутять» із чергами у списках на житло. Лучанин поділився власним гірким досвідом, як його обманули в двох державних структурах, і показав відповідні документи.

Про свою проблему розповів Інформаційному агентству Волинські Новини лучанин Григорій Бобровський.

Рішенням депутатів обласної ради 6-го скликання у 2009 році встановили черговість отримання квартир особам, які потребують поліпшення житлових умов. Відповідно направили звернення в Луцьку міську раду про виділення земельної ділянки та коштів на виготовлення проектно-кошторисної документації та повідомили, що в цей час заключено угоду з будівельною організацією про роботи над створенням нового житла.

Жителька міста Луцьк, інвалід І групи, яка хворіє на туберкульоз, Бобровська Світлана Іванівна дружина пана Григорія, стояла у черзі другою. Цей список підписав колишній голова обласної ради Володимир Войтович.
Уже наприкінці 2013-го року їх родина опинилася в списку на отримання житло на 8-й сходинці.
Чоловік Світлани Іванівни Григорій каже, що ходив на прийом до голови обласної ради Валентина Вітера за поясненням 24-го березня цього року.

«Я прийшов до нього, аби розібратися, чому моя жінка стоїть роками у черзі на житло в перших рядах у списку, але досі ми нічого на отримали, хоча квартири давали людям. А тепер ми в списку, за вашим підписом, восьмі. І мені Вітер сказав: «Значить так треба», - розповідає Григорій Бобровський.

Чоловік обурений такою відповіддю. Каже, що окрім такого зневажливого ставлення до людей отримав ще більше зневажливішу письмові відповідь, у якій Валентин Вітер «відшив» і послав до Луцького міського голови Миколи Романюка.
Не краще ситуація склалася й зі списками у Луцькраді.

Ще в 2006-му році дружина Григорія була першою на отримання житла у контрольному списку Луцької міської ради громадян, хворих на туберкульоз.
А вже цього року ситуація кардинально змінилася: з першої сходинки лучанку «підсунули» на 143 у тому ж списку першочерговості за станом здоров’я.
Обурений несправедливістю волинянин прийшов до голови облдержадміністрації Григорія Пустовіта на особистий прийом вчора, 2-го червня. Той, у свою чергу, запевнив, що буде вимагати пояснення у Валентина Вітера та в очільників Луцької міської ради щодо ситуації зі списками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
111111111111111 Показати IP 3 Червня 2014 21:27
Круті відписки.А знаїте,якби я був би(ла) на вашому місці '''шановні відписувачі', то підняв би одне місце і просто пішов(ла) в гості до тієї людини і приніс(ла) кусок хліба.Повірте Ви просто сидите в пушку і не уявляєте,ой далеко не уявляєте,який стан речей, от тоді б таку чихурду не відписував(ла)!!!!!!!!!!!
Лучанин Показати IP 3 Червня 2014 23:41
А цю Соколовську,здається,давно вже пора гнати звідти.Дуже багато вона там колотить.
гнати Вітра в шию Показати IP 3 Червня 2014 23:51
Вітер колишній лікар, тож не дивно, що в списку першою стала медсестра Волинської обллікарні
Окс Показати IP 4 Червня 2014 00:32
Єщенко Володимир Дмитрович, який є першим, проживав із жінкою в двохкімнатній квартирі. На жаль цей ветеран помер в лютому цього року. То скажіть, які умови і кому потрібно поліпшувати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus