USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині мешканці обурені якістю відремонтованої дороги

5 Листопада 2016 21:54
Мешканці Володимира-Волинського обурені якістю дороги, яку щойно відремонтували.

Про це повідомляє Буг.

Сьогодні, 5 листопада, мешканці Володимира-Волинського отримали можливість оцінити другий відремонтований відрізок дороги на вулиці Ковельській. Підрядна органзація “Аміла” роботи завершувала ввечері 4 листопада.

У соціальних мережах та групах мешканці Володимира-Волинського в черговий раз висловили своє незадоволення відремонтованою ділянкою. Обурення якістю виконаних робіт не приховують і представники місцевої влади.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що у Володимирі-Волинському дорогу ремонтують вночі.

“Вчора у вечірній час здійснювала роботи фірма “Аміла”, по замовленню Служби автомобільних доріг в області, на вулиці Ковельській. Укладали другу частину дороги від повороту з вулиці Шевченка до повороту на вулицю Драгоманова. Роботи виконували в темну пору доби, тому сьогодні ми бачимо якість виконання цих робіт, яка не відповідає ніяким стандартам. Відбулося відшарування асфальтобетонного покриття, знову ж таки є хвилястість, яка була й на першому відрізку дороги.

Зранку міський голова ініціював нараду щодо цього питання. Ми відправили телефонограми про якість виконання робіт начальнику Служби автомобільних доріг Анатолію Посполітаку, у відділ інфраструктури ОДА Івану Мирці, також звернулись до нашого народного депутата Ігоря Гузя. Звернулись і до Служби автомобільних доріг з проханням, щоб підрядна організація усунула ці недоліки виконаних робіт.

Згідно з інформацією керівника “Аміли”, в нічний час відбувся збій комп’ютера на асфальтоукладачі. Через це відбулось неякісне укладання асфальту. Вони в телефонному режимі (не офіційно) дали гарантію, що за власні кошти усунуть недоліки,” – зазначив перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Опер Показати IP 6 Листопада 2016 09:43
У Любомлі така ж ситуація. Необхідно на законодавчому рівні заборонили вітчизняним фірмам ремонтувати та будувати дооги. чого не дано того те дано.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus