USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

На Волині мобілізований військовослужбовець на 9 місяців втік з військової частини: його покарали умовно

14 Квітня 2024 21:24
На Волині мобілізований військовослужбовець отримав два роки умовного покарання за тривалу відсутність на службі під час повномасштабного вторгнення.

Відповідний вирок ухвалив Володимир-Волинський міський суд.

У матеріалах справи вказано, що під час під час проходження військової служби за мобілізацією у Збройних Силах України Олег М. 30 серпня 2022 року без поважних причин не з’явився вчасно до місця дислокації особового складу 2 механізованого батальйону військової частини.

Читати ще: Був конфлікт з керівником: на Волині військовослужбовицю, яка майже два роки не була на службі, покарали умовно

До 30 травня 2023 року Олег М. був відсутній на службі і не виконував службові обов`язки в умовах воєнного стану.

Читати ще: На Волині військовослужбовець на два роки втік з частини через конфлікт з товаришем по службі

Військовослужбовець своєї вини не заперечував, розкаявшись у вчиненому. Суд призначив йому реальне покарання на п’ять років, замінивши двома роками іспитового терміну.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Хз Показати IP 14 Квітня 2024 22:22
Що не буть
Ххх Показати IP 14 Квітня 2024 22:37
Правильно зробив а за кого воювати за мудаків при владі
Олександр Показати IP 15 Квітня 2024 11:52
Тим часом Слуги народу придумали як уникнути відповідальності за скоєні злочини... Депутати вирішили прийняти закон який дасть можливість засудженим добровільно іти на фронт, засуджені корупціонери теж будуть мати змогу служити в ЗСУ... Накрав мільйони, визнав вину, виявив бажання служити в ЗСУ, за пару тисяч $$$ йому знайдуть хорошу тилову посаду і в кінці війни він буде герой із купою нагород і погашену судимість... "Герой" знову зможе працювати в держорганах...
Свобода Показати IP 17 Квітня 2024 10:40
Це що,влада?! Саджають в тюрми за сзч,дезертирство. Та ви уроди,якщо людина так вчинила,то можливо були на те причини?! Влада!! Людей хто в бігах багато,дуже! Запропонуйте їм крім кончених угод прокурорських відносно повернення в ті вч де служили,на продовження служби в інших підрозділах забезпечення,ви розумієте яка кількість людей повернеться в ЗСУ?! Чому ви такі тупі?! Невже вам краще посадити тих людей,які вже пройшли пекло війни і злякались чи не витримали?!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus