USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

На Волині молоді патріоти змагалися на терені. Фото

17 Жовтня 2016 14:44
Теренова гра "Булава" для молоді за підтримки Маневицької Районної Організації Ветеранів АТО та "Національного Альянсу" вперше відбулася у Маневичах 16 жовтня.

Усі учасники дійства отримали позитивні враження від спортивно-патріотичної гри, повідомив на своїій сторінці у соцмережі маневицьких громадський діяч Руслан Шпота.

"Ми, своєю чергою, зварили чудовий український борщ (окрема подяка Юлі Дарчук, яка з нами накормила та напоїла гарячим чаєм більше 40 учасників!) "Чорна рука" та "Гайдамаки" - Вам дякуємо за гарно проведений день! Думаємо такий захід стане доброю традицією у нас в районі й вже наступного року буде більше охочих долучитись", - подякували за допомогу організатори.

Як повідомили на сайті гри, захід відбувся задля виховання у дітей, юнацтва та молоді національної свідомості, історичної пам’яті, громадянської позиції, патріотизму, готовності захищати Батьківщину шляхом опанування духовної спадщини визвольної боротьби ОУН та УПА; фізичного розвитку; пропаганди здорового способу життя серед дітей та молоді та для веселого та змістовного дозвілля.

Довідка

Теренова гра “Звитяга” проводиться із 2006-го року. Щороку теренівку відвідує молодь з всіх регіонів України для того, щоб відчути хоч на кілька днів, що таке справжнє повстанське життя.

Що ж таке теренова гра? У більшості людей виникає саме таке запитання.

Перше, що потрібно для гри – це відповідна місцевість, або ж терен. Зазвичай проводиться у лісах Волині – краю, де діяла УПА.

Місцина обрана не випадково, адже ці землі ще не забули часи героїчних боїв за волю України. Терен має площу більше 10 квадратних кілометрів з дрімучими лісами, непрохідними болотами, полянами та річками.

Суть теренової гри полягає в наступному: всі люди діляться на 2 команди – сотні. На чолі сотні стоїть сотенний. Сотня в свою чергу поділяється на 3 чоти, якими керують чотові, а чоти на рої, якими командують ройові. Всього у сотні може бути від 100 до 200 людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus