USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Молодь вчитимуть виживати у лісах на Волині

25 Березня 2015 10:25
Ювілейна Всеукраїнська спортивно-патріотична теренова гра «Звитяга-2015» відбудеться 1-4 травня у Цуманських лісах Волинської області. Про це інформують організатори заходу – «Національний Альянс».

«Звитяга» – це 20 квадратних кілометрів лісів та боліт, де три сотні молодих людей, сміливих і завзятих, закамуфльованих та замаскованих боротимуться за «виживання» та перемогу. «Звитяжці» відтворюватимуть військовий впоряд та звичаї УПА, дотримуючись суворих правил.

Організатори оголошують прийом заявок від охочих пройти фізичну і моральну підготовку, живучи чотири дні у партизанських умовах, й продемонструвати готовність захищати Україну в інсценізованих боях.

Від учасників теренової гри вимагається спілкуватися українською мовою, не палити, не вживати алкоголю та виконувати накази проводу сотні.

Щоб взяти участь у тереновій грі «Звитяга-2015», потрібно заповнити онлайн-зголошення.

З правилами та вирядом теренівки «Національний альянс» просить ознайомитися на сайті у розділі Положення.

Минулорічну теренівку організатори присвятили загиблим Героям Майдану.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 25 Березня 2015 11:02
гітлерюгенд по-українськи.
Отто фон Штірліц Показати IP 25 Березня 2015 12:35
В яких лісах?? на пеньках?? Виїхали ваші ліси в Польщу.!
Анонім Показати IP 25 Березня 2015 15:47
УПА в Польщі вважають злочинною організацією через масові вбивства мирних жителів у часи другої світової війни. Тільки агенти кремля можуть зараз робити кроки, які вбиватимуть клин між Україною та цивілізованим заходом. Раніше Польща завжди підтримувала Україну, не треба це знищувати на догоду Кремлю - адже саме цього Путін зараз і домагається - посварити Україну і Польщу, як от недавно він посварив між собою Порошенка і Коломойського.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus